Працівники міської стоматполіклініки вимагають звільнити головного лікаря

0
777
Загрузка...

Група працівників стоматологічної поліклініки, яка знаходиться на вулиці Університетській у Чернівцях, вимагають звільнення головного лікаря закладу Володимира Струка.

В сесійній залі міськради, відповідну вимогу з трибуни у сесійній залі зачитав сьогодні один з працівників поліклініки.

За словами співробітника медзакладу, працівників поліклініки змушували проводити ремонт у приміщенні за власні кошти. А наприкінці року працівники дізналися, що на рахунку поліклініки є достатньо коштів для того, щоб провести ремонт. Також, за його словами, працівникам не надали сприятливих умов для праці – на одне робоче місце головлікар прийняв по 3-4 працівники.

Крім цього, працівники стоматполіклініки розповіли про факти примусового переведення на неповну ставку та незаконних звільнень.

Натомість сам Володимир Струк усі закиди у свій бік заперечив, заявивши, що його діяльність не суперечить законодавству. До того ж, професійна комісія не знайшла недоліків у його роботі. Також він заявив, що він прагнув заробити якомога більше коштів для міської стоматологічної поліклініки.

Представники управління охорони здоров’я повідомили, що головний лікар таки порушив закон, не дотримуючись трудового контракту.

Посадовці звернулися до міського голови Олексія Каспрука з проханням розірвати трудовий контракт з Володимиром Струком. Нагадаємо, що нещодавно пан Володимир засвітився у скандальному відео “Народного контролю”, перебуваючи ймовірно у стані алкогольного сп’яніння за кермом свого авто.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ