Реалістично про «еротичну проблему» в ЧНУ (відео, фото)

0
4933
Дівчина-політик з Данії
Загрузка...

Великого резонансу набула історія з розтиражованими місцевими інтернет-виданнями еротичними фотографіями, які, припускають, були зроблені в резиденції Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

 

Нагадаємо, ці фото оголеної дівчини розмістила на своєму сайті найпопулярніша місцева газета «Молодий буковинець». Доволі швидко цю «полуничку» поширили чимало інтернет-ресурсів (хоча, як виявилось, фото були зроблені ще наприкінці 2013 року і розміщені в одному з інтернет-журналів у 2014 р.). І «пішло-поїхало». Одні засуджували, інші, навпаки, відзначали сміливість дівчини та милувались еротикою.

Попри те, що «МБ» обличчя та інтимні місця прикрив чорними прямокутниками, окремі користувачі в соціальних мережах зазначали, що нібито знають головну героїню еротичної фотосесії. Але, слава Богу, вистачило коректності не відкривати цю «таємницю» без її згоди.

На другий день «МБ» і декілька інших видань «пікантний» матеріал видалили. А соціальними мережами вже пішли чутки про те, що, мовляв, героїню «розпізнали» і збираються виключити з університету.

Можна припустити, що це справді лише чутки, адже навряд чи в ЧНУ опустяться до того, щоби за таких сумнівних «підстав» виключати з вузу студентку. Тим більше, що «криміналу» особливого в цій історії справді немає.

Доволі реалістично цю «проблему» подали в новинах на телеканалі «Україна» – вустами чернівецького автора Миколи Антофійчука та «офіційних коментаторів».

https://youtu.be/Ph6TwXOFOEk

***

А тепер ще декілька деталей, які, на думку fakty.cv.ua, вказують на те, що ця проблема аж ніяк не тягне на якусь «глобальну» і страшенну, яка потребує обговорення всім містом і супер жорстких «оргвисновків».

У сучасному світі всі давненько вже звикли бачити пікантні або відверто еротичні фотосесії відомих особистостей. Звісно, мова, передусім, про симпатичних дівчат.

І декілька цікавих прикладів.

Наречена принца Швеції софія Хеллквіст у 19-річному віці позувала чоловічому журналу «Slitz» топлес.

Данійська студентка Нікіта Клаєструп, яка очолює партію «Молодих консерваторів», у віці 20 років роздяглась для фотосесії в журналі «М». І це далеко не єдина відверта фотосесія дівчини-політика.

Найбільш спокусливим депутатом Італії назвали Ніколь Мінетті – стоматолога, яка стала відомою завдяки «патронату» колишнього Прем’єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі. Її пікантних фотографій теж вистачає в інтернеті.

Німецька біатлоністка Міріам Гесснер знялась оголеною для популярного журналу «Playboy». За її словами, еротичні фотосесії є дійовим засобом лікування душевних ран.

Утрьох знялися для німецької редакції «Playboy» її співвітчизниці-лижниці: Мелані Фейсст (стрибки з трампліну), Сабріна Вейлхартер (лижні гонки), Ізабелла Лабек (сноубординг, чемпіонка світу у паралельному слаломі-гіганті).

Оголеною на обкладинці «Playboy» (і не лише) засвітилась і донька зіркового ірландського співака і музиканта Кріса де Бурга – Розанна Девісон.

Студентка, майстер спорту з легкої атлетики та Міс Бікіні світу 2012Анастасія Нікітіна знялась оголеною для

Англійська студентка Даніель Шарп знялась у відвертій фотосесії для журналу «Front» і має неофіційний титул найбільш сексуальної студентки Великобританії.

А мало ми знаємо українських відомих особистостей, чиї відверті фотографії без над зусиль можна знайти в інтернеті? Придивіться до невеличкої добірки фотографій, розміщеної нижче, – точно побачите і знайомі обличчя.
І що? Їх треба виключати з вузів, виганяти з роботи і т.п.?
Зрештою, не слід забувати, що еротику називають мистецтвом;)
Кому не подобається, – не дивиться, все ж просто.
Використані дані та фото з відкритих джерел.

fakty.cv.ua

Еротичні фото відомих особистостей

***

І ще одна цікава еротична робота, відзнята у ЧНУ:

Wordscansave.me_GIRL from HB on Vimeo.

***

Чернівецька учасниця «Євробачення» Марійка Яремчук знялась оголеною (фото, інтерв’ю, біографія)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ