У суді над Лукаш побили Добкіна (повне відео конфлікту)

0
585
Загрузка...

Після судового засідання щодо обрання запобіжного заходу для екс-міністра юстиції Олени Лукаш 18.11.15 присутній активіст Майдану накинувся з кулаками на екс-мера Харкова і екс-губернатора Харківщини Михайла Добкіна.

 

Суд зменшив заставу для екс-міністра юстиції Олени Лукаш і постановив зняти із неї електронний браслет. Про це повідомляє кореспондент “Української правди” із зали суду.

Рішенням судді Дмитра Сокуренка, зменшено заставу до 2 мільйонів 557 тисяч 800 гривень. Також Лукаш повертають внутрішній паспорт та знімають електронний браслет.

Водночас Лукаш зобов’язали здати закордонний паспорт та інші документи, які дозволяють виїхати за кордон.

Як відомо, раніше суд заарештував Лукаш та встановив для неї заставу в розмірі 5,16 мільйона гривень. Тоді прокуратура наполягала, що застава не може бути меншою за розмір ймовірної заподіяної шкоди.

ГПУ підозрює Лукаш у заволодінні коштами державного бюджету в розмірі 2,5 млн грн та вчиненні службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки під час її перебування на посаді міністра юстиції.

У залі суду виникла словесна суперечка між активістом Майдану Олександром Кравчуком та колишнім мером Харкова і губернатором Харківщини Михайлом Добкіним. Перший накинувся на Добкіна з кулаками, міліція втрутилась і припинила бійку.

fakty.cv.ua

***

https://youtu.be/KcesL9CE5Ok

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ