ZIK відкриває таємниці Садового і анонсує неприємні несподіванки меру Чернівців

1
1715
Загрузка...

Телеканал ZIK показав документальний фільм про мера Львова Андрія Садового, який ми пропонуємо до вашої уваги.

 

Львівський мер. Добрий сім’янини та господар. Чистий перед законом та людьми, не водиться із злочинним світом та впливовими олігархами, а всі компрометуючі відео та фото – всього лиш прикре непорозуміння. Чи насправді він такий безгрішний? Які цілі переслідує? Чиїм інтересам служить партія імені Садового?

Дивіться цей фільм, яким телеканал відкриває серію розслідувань про негативні аспекти діяльності влади. На zik.ua аносують, що правду про своїх мерів та їх «соратників» матимуть змогу дізнатися також мешканці Тернополя, Івано-Франківська, Рівного, Чернівців, Ужгорода. Цикл «Таємниці Ратуші» виходитиме на ZIKу щопонеділка з 19 жовтня 2015 р. На місцеву владу чекають неприємні несподіванки, а на глядачів та городян – просто прозріння.

Зрозуміло, що це не лише журналістський, а й політичний проект. І, напевно, не випадково на опозиційному до Садового телеканалі серію фільмів розпочали саме з мера Львова і саме перед виборами:) Цілі зрозумілі. Але в будь-якому разі Андрію Садовому, напевно, варто відреагувати і спростувати те, що не відповідає дійсності, відкоментувати те, що можна доступно пояснити громаді – якщо є телевізійні маніпуляції…

Перша реакція така:

Міський голова Львова Андрій Садовий хоче судитися проти місцевого телеканалу ZIK, в ефірі якого вийшов фільм-розслідування, де розкривають таємні домовленості А. Садового, відкати, кумівство, тісні стосунки з могутніми олігархами і навіть російським ФСБ. Про це йдеться у дописі Андрія Садового у Фейсбук, передає корреспондент Львівського порталу.

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ