Наталія Лупу: Виступлю на «Буковинській милі 2015» через повагу до земляків

0
333
Загрузка...

Титулована бігунка Наталка Лупу, яка спеціалізується на дистанції 800 м (плюс бігає періодично 400 м), вирішила все-таки виступити на чемпіонаті України з бігу на 1 милю, який відбудеться 27.09.15 у Чернівцях паралельно з «Буковинською милею».

Раніше чемпіонка Європи та срібна призерка чемпіонату світу на 800-метрівці Наталія Лупу (4.11.87, ШВСМ, СК «Гешко», «Колос»/«Динамо», Анатолій Якимчук, Володимир Степанов, офіційний партнер – готель «Буковина») на «Буковинську милю» приїжджала в якості почесного гостя. Чому цього разу вирішила і виступити на «нерідній» дистанції 1 миля? Відповідаючи на це запитання, Наталка зазначила, що через декілька днів після «Буковинської милі» має вирушити на міжнародні старти, тому ці домашні змагання будуть своєрідним контрольним тренуванням. «Але головне – те, що мене попросив виступити наш новий голова обласної федерації легкої атлетики Валерій Чинуш, який мене підтримує з 2006 року. І взагалі я відчуваю підтримку земляків, інтерес до моїх виступів, тому з поваги до людей, які за мене вболівають, хочу пробігтися на домашньому чемпіонаті України. Бо ж на рідній дистанції не знати, чи буде нагода колись виступати на змаганнях такого рівня у Чернівцях. Хоча сподіваюсь, що наш стадіон приведуть в порядок і він зможе приймати офіційні національні старти», – додала Наталка Лупу.

Нагадаємо, що своїх перших успіхів на міжнародній арені уродженка Маршинців Новоселицького району досягла якраз на близькій до милі дистанції 1500 м. У 2003 році сусідка Софії Ротару виграла Європейський Олімпійський юнацький фестиваль на «півторачці».

Для шанувальників спорту нагадуємо, що в рамках «Буковинської милі» відбудеться і традиційний вже  масовий забіг для всіх охочих, серед учасників якого потім будуть розіграні 3 велосипеди, футболки, намети та інші призи.

Зареєструватися для участі можна тут:

Реєстрація на місці – у неділю, 27 вересня, з 10:00 до 11:00.

***

Наталія Лупу: В естафеті хотілося всіх наздогнати і обігнати (відео)

***

Наталія Лупу: Мріяла, що б у фіналі були усі три українки (відео)

***

Наталія Лупу: Були пропозиції від Румунії та Туреччини, але я люблю свою країну (відео)

***

Наталія Лупу: На Євро-2015 емоції у мене були «божевільні» (відео)

***

ЧС-2015: Наталка Лупу побіжить і у фіналі естафети 4х400 м, вболіваємо!

***

І на успіх Лупу на Мундіале-2015 у Чернівцях відреагують «безквартирно»?.

***

Відео: Наталка Лупу – у фіналі чемпіонату світу 2015! (800 м)

***

Лупу виграла 800-метрівку на DecaNation 2015 в Парижі

***

Наталія Лупу: Я соромлюсь показувати свої справжні емоції (фото з Євро-2015)

***

Відео: Лупу – у півфіналі чемпіонату світу 2015 в Пекіні (800 м)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ