На благодійний турнір в рамках Тижня Доброти прийшли лише двоє депутатів…

0
224
Загрузка...

У вівторок, 2.06.15, у рамках Тижня Доброти в центрі Чернівців відбувся День спорту – з «Олімпійською зарядкою» та змаганнями з дартсу та новусу.

 

Усі маленькі учасники «Олімпійської зарядки» в рамках «Do like OLYMPIANS» отримали презенти від обласного відділення НОК України та морозиво від компанії «ВітаСе» (Сергій Романовський). А всі-всі учасники взяли участь у розіграші «олімпійських» футболок.

Переможці та призери змагань з дартсу та новусу (морський більярд) були нагороджені симпатичними презентами від тієї ж компанії «ВітаСе».

Увінчатися День спорту мав благодійним турніром з новусу, до участі в якому публічно були запрошені депутати, меценати та інші публічні особи. Але, на жаль, відгукнулися лише двоє – Володимир Бешлей та Олег Громадський. Вони і зіграли одразу у фіналі, який, як самі фіналісти оголосили, завершився нічиєю. Це була нічия на користь благодійності;)

Дійство відбулося на площі Філармонії і стало частиною проекту «Буковинська мрія», організованого благодійною організацією «Майбутнє України».

Співорганізаторами Дня спорту стали обласне відділення НОК України, обласний центр «Спорт для всіх» та міськспортуправління.

fakty.cv.ua

Іншу інформацію про День спорту дивіться тут:

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

День спорту в рамках Тижня Доброти 2.06.2015 (SportBuk.com)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ