Євроігри-2015: Супер двобій Україна – Росія і ще одна чернівецька медаль (відео)

0
426
Загрузка...

Другу нагороду на І Європейських іграх 2015 в Баку 18.06.15 здобула чернівецька лучниця Лідія Січенікова. Цього разу вихованка Олега Осипенка відзначилась в командному виді програми.

 

Першу медаль Лідія Січенікова (03.02.93, «Спартак», «Динамо», ЧТЕІ КНТЕУ, ШВСМ, тренер – Олег Осипенко, офіційний партнер – ДК «Полюс»), нагадаємо, виборола 17.06.15 у міксі (парний змішаний розряд) разом із Георгієм Іваницьким (Львів).

У командному виді програми серед жінок честь України захищали Лідія Січенікова (Чернівці), Анастасія Павлова (Херсон) та Вероніка Марченко (Львів).

Шлях українського тріо до п’єдесталу пошани виявився супер складним, про що свідчать навіть «сухі» статистичні дані. Проте най-най-най драматичнішим виявився двобій за «бронзу» з росіянками. Українки поступилась 0:4, тож суперницям для того, аби стати бронзовими призерками, достатньо було у третьому сеті не програти (за нічию командам нараховується по одному очку). Але Січенікова і Ко зуміли переломити хід боротьби, виграли наступні два сети, а потім вирвали перемогу і у перестрілці. Причому чернівчанка стріляла останньою і, в такий відповідальний момент, влучила у десятку! Браво!

І це ще не все – попереду змагання в індивідуальному заліку, де, сподіваємось, і наша Лідія Січенікова побореться за високі позиції!

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

 

Командний вид програми (жінки)

1/8 фіналу

Голландія – Україна – 3:5

Чвертьфінал

Україна – Грузія – 5:4

Півфінал

Білорусь – Україна – 5:3

Італія – Росія – 5:3

За 3 м

Україна – Росія – 5:4

Фінал

Білорусь – Італія – 3:5

 

Нагородження

***

Фінал (чоловіки)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ