У Чернівцях ресторани, кафе, фаст-фуди та інші заклади працюватимуть цілодобово

0
1781
Загрузка...

Закладам торгівлі, сферам послуг та ресторанного господарства у центрі Чернівців дозволили працювати цілодобово, навіть тим, котрі розташовані у житлових будинках. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради 28 квітня цього року.

 У рішенні виконкому № 195/8 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 22.11.2011р. №751/20 зазначається: “Заборонити встановлення режиму роботи з 22:00 до 8:00 год. (або цілодобово) для об’єктів торгівлі, сфери послуг та ресторанного господарства, розміщених у житлових будинках або прибудованих до них об’єктах, тимчасових спорудах та малих архітектурних формах торговельного призначення, за винятком об’єктів комунальної власності, аптек, готелів та інших закладів тимчасового розміщування, об’єктів, розташованих в центральному історичному ареалі міста Чернівців. – повідомляє Чернівецький промінь.

За словами директора департаменту економіки міськради Ярослава Городецького, таке рішення прийняли, аби зробити місто більш привабливим для туристів, адже турагенції неодноразово зверталися до владників з цього приводу.

Щоб законно працювати цілодобово, заклади повинні подати заяву до міськради. Спершу її розгляне спеціальна комісія, котра розробить рекомендації. Остаточне ж рішення прийматиме виконавчий комітет міської ради.

– Виконком не залишить без уваги жодну скаргу від чернівчан щодо роботи конкретного закладу, – переконаний директор департаменту економіки.

Отримання дозволу на цілодобову роботу загалом може зайняти до двох місяців. Поки що жоден із закладів у центрі міста не отримав дозволу на цілодобову роботу.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ