Суд вирішив, що Козака обрали головою Сокирянської райради неправомірно

0
1196
Загрузка...

Відповідну постанову ухвалив суд першої інстанції в Новодністровську, який визнав рішення Сокирянської райради від 3.11.2014 про обрання головою Козака Василя Васильовича протиправним.

 

Спроби fakty.cv.ua зв’язатися телефоном з Василем Васильовичем не увінчалися успіхом. Проте залишаємо за ним право висловити свою думку щодо цього судового рішення.

 

А ось матеріал БукІнфо про відповідне рішення суду щодо Козака:

26 травня 2015 року суд першої інстанції в м.Новодністровськ, за головуванням судді Мороз В.О. (до речі єдиної судді в Сокирянському районі, яка не взяла самовідвід) частково задовільнив цей позов. А саме: “Визнати протиправним рішення Сокирянської районної ради Чернівецької області № 38/19-14 від 03 листопада 2014 року про обрання головою Сокирянської районної ради VI скликання Козака Василя Васильовича”.

Сокирянський район в Чернівецькій області являється найбільш багатим на незрозумілі події та безчинства. Це єдиний район, в якому досі не призначений голова айдержадміністрації, в якому порушені кримінальні справи проти чиновників і багато іншого. Постійним читачам нагадувати не потрібно. Мешканці району ніяк не можуть дочекатися дій від вищих органів влади, тому намагаються протистояти несправедливості самостійно.

Всі, кому відомо про цей район, пов`язують події в ньому з однією особистістю – Козаком Василем Васильовичем. Який перетворив район на свою “вотчину” і керує ним як вважає за потрібне (про це постійно підкреслює народний депутат-мажоритарник цього 204-го округу – Максим Бурбак). Ми раніше писали про те, з якими порушеннями пана Козака “обрали” головою районної ради. Тоді не всі депутати районної ради погодилися з такими подіями. Багато хто справедливо назвав ту “позачергову” сесію фарсом. Тому група депутатів звернулася до суду, з метою встановлення справедливості та відновлення законного порядку.

І хоч всі розуміють, що це ще не кінець у даній справі, але в людей з`являється довіра до правоохоронної та судової гілки влади. Віра в справедливість. Отже, далі буде…

Петро ДНІСТРОВСЬКИЙ, власкор БукІнфо у Сокирянах

kozak_SUD1 kozak_SUD2

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ