Як чернівчани оцінюють рік мерства Каспрука (опитування)

2
629
Загрузка...

Рік тому (25.05.14) Чернівецьким міським головою було обрано Олексія Каспрука. Як чернівчани оцінюють рік його роботи на цій посаді?

 

Попри більш ніж переконливу перемогу на згаданих позачергових виборах, Олексій Каспрук нині не може почуватися спокійно в сенсі впевненості, що, як кажуть, «якби вибори відбулися зараз», він знову відірвався би так сильно від інших кандидатів або обов’язково виграв би.

Звісно, на це, мабуть, чи не найбільше впливає супер складна економічна та суспільно-політична ситуація в країні і, відповідно, й на місцях. Плюс «кадровий голод», про який Олексій Павлович періодично згадує. Тобто не так просто сформувати оптимальну управлінську команду, яка могла би максимально ефективно в реаліях сьогодення виконувати поставлені завдання. Крім цього, мер, як не складно помітити, перебуває «під політичним прицілом» доволі серйозних опонентів. І чи не найбільший «тиск» (інформаційний, зокрема) відбувається з боку «профірташівських сил». А це, якщо говорити про персоналії (за неофіційними даними), – добре відомий Василь Продан та «гіпер активний» депутат міської ради Володимир Бешлей. А в інформаційному плані мера найбільше, напевно, «тримає в напрузі» стрімко набираючий оберти телеканал «Чернівецький промінь».

Хоча, з іншого боку, цей «тиск» можна вважати, певною мірою, і позитивним для Олексія Каспрука, якому доводиться, мовою спорту, постійно тримати себе «у тонусі», стежити за тим, щоби «зайвий раз» не давати привід для критики, плюс, по можливості, усувати ті негативи в роботі, на які звертають увагу опоненти.

Утім, чернівчан, як правило, мало цікавлять «закулісні нюанси» – вони хочуть бачити якомога ефективніше управління місто і «покращення вже сьогодні» за різними проблемними напрямками.

То ж спробуємо з’сувати, як мешканці столиці Буковини оцінюють перший рік мерства Олексія Каспрука.

Просимо обрати варіант, який вам ближчий (або написати в коментарях якийсь свій варіант чи проаналізувати коротко роботу мера за цей період).

Оцінка першого року роботи Олексія Каспрука на посаді міського голови

Результати

Loading ... Loading ...

***

 

І спробуємо також з’ясувати, хто з потенційних кандидатів у мери (все-таки кажуть, що вибори «не за горами») має нині більшу підтримку у чернівчан. Зрозуміло, що кандидатів ми називаємо умовно, у т.ч. першу п’ятірку за підсумками попередніх виборів. Плюс самі читачі можуть додавати свої варіанти (у коментарях).

Якби вибори мера відбулися сьогодні, підтримав би наступного кандидата:

Результати

Loading ... Loading ...

***

***

***

***

***

***

Загрузка...

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ