Міськрада пропонує басейн на «Буковині» у безкоштовне користування на 15 років

1
1372
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Загрузка...

Чернівецька міська рада пропонує потенційним інвесторам взяти у безкоштовне користування (довгострокову позичку) терміном на 15 років басейн із спорудами загальною площею 676,10 кв. м, а також побудувати плавальний басейн на Парковому проїзді.


 

 

Нагадаємо, що міськрада вже пробувала віддати басейн у довгострокову позичку у 2013 р. (за «в.о.мерства» Віталія Михайлішина), але тоді інвесторів не знайшлося. Умови, на яких басейн та споруди пропонуються у довгострокову позичку, ніби не дуже змінилися, тож можна припустити, що і цього разу навряд чи буде черга із бажаючих інвестувати в цей проект.

Звісно, хотілось би, щоби знайшлися інвестори і для відновлення роботи басейну біля стадіону «Буковина» (з інфраструктурою), і для будівництва басейну на Парковому проїзді… Але якщо бути реалістами, і зважаючи на те, що мова все-таки про соціальні об’єкти з низьким рівнем самоокупності (особливо в наших реаліях), можливо, варто було йти на максимально можливі покращення умов цих інвестиційних пропозицій, аби зробити їх реально привабливими для представників бізнесу…

 

Басейн та допоміжні приміщення на стадіоні «Буковина»

Департамент економіки Чернівецької міської ради оголошує конкурсу на право укладання договору довгострокової позички з подальшою орендою споруди плавального басейну та допоміжних приміщень до нього на вул. Гузар Ольги, 1:

№ з/п Адреса об’єкта Характеристика Профіль використання
1. вул. О.Гузар, 1 Приміщення  на 1, 2 поверсі будівлі літ.А загальною площею 676,10 кв.м.та споруда басейну фізкультурно-спортивна діяльність.

Конкурс відбудеться 02.07.2015 року об 11.00 год. в приміщенні департаменту економіки міської ради (вул. О.Кобилянської, 3, каб. 2).

Останній день подання заяв на участь в конкурсі 26.06.2015 року включно.

Ознайомитись з об’єктом оренди можна в робочі дні за місцем його розташування при сприянні департаменту економіки міської ради.

Умови

конкурсу на право укладання договору довгострокової позички з подальшою орендою споруди басейну та допоміжних приміщень

до нього на вул. Гузар Ольги, 1

  1. Профіль використання об’єкта – під фізкультурно-спортивну діяльність
  2. Термін довгострокової позички – 15 років. Після завершення терміну позички об’єкта, з користувачем укладається договір довгострокової оренди, за умови сплати до цільового фонду соціально-економічного розвитку міста внеску, що складатиме 10 (десять) відсотків від розміру річної орендної плати, помноженої на кількість років оренди, та без права приватизації об’єкта оренди.
  3. Користувачу в термін не пізніше 31.12.2015 року провести капітальний ремонт об’єкта за власний рахунок без відшкодування понесених витрат, згідно з погодженою у встановленому порядку проектною документацією.
  4. Користувачу укласти угоди із:

– управлінням освіти міської ради щодо надання безкоштовних та пільгових послуг школярам міста;

– управлінням фізкультури та спорту міської ради на проведення змагань, спартакіад з водних видів спорту.

Для участі в конкурсі необхідно подати в департамент економіки міської ради:

  • заяву на участь у конкурсі встановленого зразка;
  • запечатану у конверті конкурсну пропозицію, в якій повинно міститися зобов’язання (пропозиції) щодо виконання умов конкурсу, додаткові зобов’язання щодо експлуатації об’єкта та пропозиції щодо:
  1. Терміну завершення капітального ремонту об’єкта (не пізніше 31.12.2015р).
  2. Використання площі чаші басейну.
  3. Режиму роботи об’єкта.
  4. 4. Сезонності використання об’єкта.
  5. 5. Влаштування критого басейну.
  6. Інші пропозиції щодо функціонування об’єкта.
  • відомості про учасника.

Іншу інформацію про конкурс, перелік необхідних документів та бланки заяв на участь в конкурсі, можна отримати в  департаменті економіки міської ради  вул. О.Кобилянської, 3  (каб. № 20)  та за тел. 52-42-59, 52-63-17.

***

ІНВЕСТИЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ
з будівництва плавального басейну на вул. Парковий проїзд

Опис проектуbaseyn-invest-propoz-Parkoviy

В місті відсутній стандартний плавальний басейн з режимом роботи впродовж цілого року.

Управлінню по фізичній культурі та спорту виділена земельна ділянка в районі вулиці Парковий проїзд. На земельній ділянці знаходиться недобудований та неупорядкований стрілецький тир, який підлягає знесенню відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради.

Інвестиційний проект передбачає:

– будівництво плавального басейну з автономним підігрівом води.

За попередніми оцінками розмір інвестицій для реалізації даного проекту орієнтовно складає 3,00-9,00 млн. грн. (в залежності від розміру чаші плавального басейну).

Площа ділянки: 0,35 га.

Реалізація інвестиційного проекту надасть можливість:

  • розвивати водні види спорту серед населення;
  • здійснювати навчання плаванню дітей та підлітків міста;
  • задовольнити потреби населення в отриманні якісних послуг;
  • провести благоустрій прилеглої території;
  • покращити екологічний стан мікрорайону;
  • покращити стан соціальної інфраструктури;
  • популяризувати здоровий спосіб життя.

Обґрунтування доцільності: при реалізації проекту буде відкрито новий спортивний об’єкт, яким будуть надаватися послуги високого рівня, і який стане окрасою нашого міста.

Передбачуваний термін реалізації інвестиційного проекту – 2 роки.

Спосіб залучення інвесторів – конкурс.

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ