Депутат: Чому чернівчани мають платити за недбалий менеджмент на Водоканалі?

0
93
Загрузка...

Борги КП «Чернівціводоканал» зростають в арифметичній прогресії і сягають ~90 млн. грн. Але керівництво міста чомусь не хоче громадського контролю на комунальному підприємстві, – зазначає депутат міської ради Анатолій Чесанов.

 

На своїй сторінці у Facebook Анатолій Чесанов пише: «Практично в усіх ЗМІ піднята проблема боргів Водоканалу і що депутати не бажають виділяти фінпідтримку підприємству.
Легше всьго звинувачувати депутатів і робити їх крайніми. Керівник підприємства підконтрольний меру.
А чому не підійти конструктивно і просто розібратися?.. Невже усіх влаштовує ця ситуація?.. Гроші громади не повинні викидатися на вітер!

Візьміть і просто проаналізуйте. До обрання Каспрука ціна на воду та водовідведення була 4,60 грн, борг Водоканалу 36 млн, не було жодної дотації з бюджету.
Що відбувається зараз?.. Ціна більше – 15 грн, борг росте в арифметичній прогресії – біля 90 млн, за 2016 рік на Водоканал виділили більше 50 млн і кожен місяць на підтримку виділяємо до 3 млн грн.
Це говорить тільки про те, що на підприємстві ж..а. Чому громада повинна платити за недбалий менеджмент та повинна бути в заручниках непрофесіоналів ?..

Саме на таких підприємствах повинен буди громадський контроль, – повинна бути створена наглядова рада до складу якої повинні увійти небайдужі громадяни та фахівці і усе повинно відбуватися прозоро. Чому мер цього не хоче?.. Невже, це тільки нам потрібно?.. Власно мене болить і думаю не тільки мене!».

Далі буде…

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ