Новопризначений керівник “Чернівціводоканалу” про стан справ підприємства(+Біографія)

0
1861
Загрузка...

Для зручності оплати чернівчанами послуг, які надає “Чернівціводоканал” абонентський відділ працюватиме без перерви – зазначив новопризначений керівник підприємства Сергій Дзеник.

– Той стан, в якому опинилося підприємство “Чернівціводоканал”, є критичним, – говорить Сергій Дзеник. – Найбільш болючі питання – це дуже висока заборгованість за енергоносії та великі втрати води. Покращити ситуацію можна лише за рахунок технічного розвитку підприємства. Тому дуже важливим є проект з модернізації. Але потрібно пройти всі необхідні підготовчі процедури. Також одним з основних завдань є забезпечення поточної роботи підприємства. Це організаційно-технічні заходи спрямовані на зниження втрат води.
Що стосується наших взаємовідносин зі споживачами. Тут ключове питання – це об’єктивні нарахування. Тобто, нарахування за послуги водопостачання та водовідведення у тих обсягах, в яких реально людьми споживається. Для цього буде відбуватися паспортизація підключень. Якщо говорити по роботі абонентської служби, то в першу чергу будемо створювати максимально зручні умови для обслуговування населення. В тому числі будуть запропоновані нові форми оплати. І будемо спрощувати процедури отримання різних послуг та робити їх більш прозорими.

– Наприклад, вивчимо питання щодо скасування обідньої перерви в абонентському відділі. Обдумаємо графік чергувань працівників таким чином, щоб прийом платежів відбувався без перерв. Бо багато споживачів мають змогу сплатити за отримані послуги саме під час обідньої перерви, – додав новий керівник.

Довідка:

Фото Чернівецької міської ради
Сергій Дзезик (фото Чернівецької міської ради)

ДЗЕЗИК СЕРГІЙ СЕРГІЙОВИЧ, 1975 року народження, уродженець м. Роздільна Одеської області. Освіта вища економічна, кандидат наук. Має понад 20 наукових публікацій, представляв Україну на міжнародних конференціях та науково-практичних семінарах, член редакційної ради виробничо-практичного журналу «Водопостачання та водовідведення». Має досвід викладацької та науково-дослідної роботи на посаді доцента в Одеському державному економічному університеті, Національному університеті водного господарства та природокористування. Трудову діяльність розпочав у 1995 році на КП «Одесводоканал», займався планшетним проектуванням мереж водопроводу та каналізації. На КП «Одесводоканал» працював начальником планово-економічного відділу, головним інженером – першим заступником директора підприємства. У 2004 – 2013 роках працював заступником начальника Управління економіки житлово-комунального господарства, ціноутворення та тарифної політики Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства (м. Київ), заступником директора з економіки та інвестиційного розвитку ММКП «Мукачівводоканал», директором РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал». З вересня 2013 року обіймав посаду начальника управління водопровідно-каналізаційного господарства, заступника директора Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики – начальника управління інженерних систем в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунальної політики України (м. Київ). З вересня 2014 року – експерт Української асоціації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства, керівник робочої групи з нормотворчої діяльності. Має сертифікати Центру муніципального менеджменту (Хабітат) ПРООН, Академії управління проектами, Канадської агенції з міжнародного розвитку, є індивідуальним членом Української асоціації управління проектами – національного відділення Міжнародної асоціації управління проектами (IPMA), член-кореспондент Інженерної Академії України. Володіє німецькою мовою. Одружений, дружина – економіст. Має сина та доньку.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ