Чернівецька красуня може очолити фіскальну службу України, хоча є і «перепони»

2
627
Загрузка...

Відома чернівецька активістка, громадський діяч, народний депутат і просто розумна й гарна жінка Оксана Продан стала однією з кандидаток на посаду голови Державної фіскальної служби України.

 

Про те, що вона подала заявку на участь у відповідному конкурсі, п. Оксана повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі: «Знаю, як повинні працювати фіскали, як зробити іх відносини з платниками податків та суб’єктами ЗЕД прозорими та взаємовідповідальними, і знаю, що можу так зробити.
І, звичайно, сподіваюсь на підтримку експертів та підприємців – робитимемо все разом!»

На запитання fakty.cv.ua, що стало мотивом до такого кроку (тим більше, що робота на цій посаді, напевно, набагато складніша і відповідальніша, ніж «нардепівська» діяльність), Оксана Продан зазначила:

«Розумію, що буде складно, але ніколи не шукала легких шляхів. В 2005 році, коли було складно, найкращим стимулом було питання: «Якщо не я, то хто?» Так і зараз».

Щоправда, деякі «аналітики» вже стверджують жартома, що Оксана Петрівна не може очолити фіскальну службу, бо на це є дуже «вагома причина» – вона не є випускницею чернівецької гімназії №4 (екс-школа №9), в якій, як відомо, навчались, зокрема, Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, міністр юстиції Павло Петренко, екс-міністр інфраструктури, нині народний депутат Максим Бурбак…

fakty.cv.ua

fakty-Prapor-Ukr-vyslovy-4-gimnazia-upravlyae-150226

Загрузка...

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ