Головою буковинської міліції може стати людина режиму Януковича

2
743
Загрузка...

Раніше вже із поінформованих джерел повідомлялось, що начальника Буковинської міліції Валерія Зінченка звільнено, його перевели на іншу посаду.На його місце очікується сенсаційне призначення — керівником міліції краю стане виходець з Грузії, мета якого перетворити нашу міліцію на поліцію європейського зразка. От тепер громадський діяч Ігор Жижиян заявив наступне:

“Друзі, у системі УМВС проходить переділ впливу. На зміну кулявлобам пробують повертатись до корита люди режиму Януковича. Буковина стала пілотним проектом у цьому напрямку. Так, на посаду начальника УМВС в Чернівецькій області нам скинули чергового парашутиста, людину із команди колишнього міністра Захарченка, уродженця Донецької області – Пілігріма Сергія Вікторовича. Завтра, за допомогою місцевих тітушок, його планують всадити в крісло. Чи проковтне черговий ляпас громадськість Буковини? Гадаю, відповідь очевидна. Шановні громадські активісти, всі небайдужі та представники ЗМІ, пропоную завтра, 03.04.2015р., зібратись під стінами обласної міліції, зустріти та спровадити Сергія Віктровича назад до столиці. Серед наших міліціонерів, хоч і не багато, але все ж є достойні фахівці, які могли б очолити дану структуру. Годину “представлення” тримають у таємниці, ніби їм це допоможе. Коли дізнаюсь, одразу повідомлю. Слава Україні!!!”

Ось таке звернення він виклав у соціальній мережі. А там побачимо, як воно буде.

P. S. 3.04.15 в. о. начальника УМВС України в Чернівецькій області призначений колишній начальник УБОЗ УМВС в Полтавській області Сергій Пілігрім. Його представив заступник міністра внутрішніх справ України.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ