Відео: Яценюк в сльозах на каналі 1+1 (фото)

0
1184
Загрузка...

Арсеній Яценюк прийшов з дружиною Терезією на телеканал 1+1, але не як прем’єр-міністр України, а, передусім, як батько – підтримати 10-річну доньку Софійку-конкурсантку.

Отож, однією з учасниць шоу каналу 1+1 «Голос Діти» (ефір від 8 лютого) стала Софія Яценюк – молодша дочка прем’єр-міністра Арсенія Яценюка. Тренери не одразу зрозуміли, що у дівчинки – не просто збігаються прізвища з  відомим політиком та були неабияк здивовані, дізнавшись правду.

Та на шоу «Голос Діти», як зазначає сайт проекту (golos.1plus1.ua), мають значення тільки вокальні дані й жоден з тренерів не оцінив співів Софії настільки, щоб розвернути до неї своє крісло цього разу. “Поздно нажимать на кнопку!” – пожартував Потап після того, як дівчинка зізналась, хто її татусь.  “Це ж так треба було нам вляпатись!”, – додала з усмішкою Тіна.

Своє рішення тренери пояснили тим, що у вокалістки – дуже оригінальний та низький, як на дівчинку, тембр голосу – альт і з ним десятирічній Софійці ще треба добряче попрацювати.

“Ти маєш альт, це унікальний голос, найнижчий для жінки. Щоб керувати таким голосом, треба бути трішечки старшою, чесно тобі скажу, – прокоментувала виступ Софії Яценюк найдосвідченіший тренер дитячого “Голосу” Тіна Кароль, – ти підростеш і він в тебе зміцніє, стане глибше, фундаментальніше”.

Потап погодився зі своєю зірковою колегою щодо того, що працювати над голосом ще потрібно, а Наталя Могилевська додала, що пісня, обрана до виконання Софією, була занизька навіть для її альту.

Дівчинка, що взяла до виконання досить складну композицію “Sunny”, зізналась, що співає у неї вся родина, а татусь жартома обожнює виконувати пісні Андреа Бочеллі та йому це дуже добре вдається. Та виконати щось із ним на конкурсі вона б точно відмовилась, адже прийшла, щоб оцінили тільки її саму та її вокальні данні.

“Це чесно, це правильно. Наступний раз краще ще заспіваємо”, – прокоментував Арсеній Яценюк, що разом з дружиною морально підтримував дочку, знаходячись за лаштунками сцени.

“Я обіцяю вам, що я прийду”, – пообіцяла тренерам повернутись у наступному сезоні Софія, покидаючи сцену “Голос.Діти”.

Fakty.cv.ua

«Співаючі буковинці»: Арсеній і донька Яценюка на пісенному шоу на 1+1 (відео)

 ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ