Відео: На Віче у Києві кричать «Банду геть!» вже новій владі…

0
601
Загрузка...

У неділю, 1 лютого 2015 р., у Києві з ініціативи ГО «Батальйонне братство» люди зібрались на «Новий Майдан» і висловили серйозні звинувачення на адресу теперішньої влади.

 

Як заявляли оратори на трибуні цього зібрання, «влада Порошенка – Яценюка знищує патріотів на фронті та економіку України». Активісти «нового майданного руху» закликають підтримати новий МАЙДАН, ГО «Батальйонне братство», яке подає заяву до Генеральної прокуратури України на Порошенка і Ко та починає процедуру зміни корумпованої влади.

Виступаючі зазначали, що в країні ніяка не антитерористична операція, що треба називати речі своїми іменами – йде війна з Росією, в якій, мовляв, вище керівництво України поводиться «дивно». Натякали на те, що українські землі «здають», армію не забезпечують належним чином, все тримається на волонтерах, а для верхівки «війна це своєрідний бізнес». Регулярно лунали «Слава Україні! Героям слава!» та інші патріотичні вигуки. Крім цього, кричали «Банду геть» вже новій владі (нагадаємо, що це було одним із головних гасел під час Євромайдану, коли люди вийшли боротися проти режиму Януковича).

Організатори з трибуни закликали українців, які вільні і можуть прийти, зібратися у вівторок, 3 лютого, на 10:00 у Києві біля ГПУ (вул. Резницька, 13/15).

Деякі користувачі в соцмережах припускають, що це може бути «проплачена акція». Наприклад, Володимир Виноградник зазначив: «Коли хтось дуже могутній вирішив щось зробити, то не слід дивуватись подібним акціям».

***

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ