Невідома доля трьох буковинських “кіборгів”, серед них Володимир Бузенко

0
1467
Володимир Бузенко(фото із соцмережі)
Загрузка...

В обласному військовому комісаріаті повідомили про те, що перевіряють інформацію про трьох буковинських військових, які захищали Донецький аеропорт. Наразі їхня доля не відома.– У нас є три особи, по яким перевіряється офіційна інформація, – розповідає обласний військовий комісар. – Один мешканець Сторожинецького району, один Хотинського і один Кельменецького. Їх немає у списках вбитих. Щодо полону інформація уточнюється. У Дніпропетровській лікарні є багато таких, які перебувають у важкому стані, без свідомості. Можливо, хтось є серед них. Тому поки що ці особи офіційно не визнані ні вбитими, ні полоненими, ні безвісти пропавшими. Як тільки по них з’явиться якась офіційна інформація, ми обов’язково повідомимо, – повідомив Віталій Чурай.

Серед трьох “кіборгів”, з якими втрачено зв’язок – Володимир Бузенко, приблизно 26 років, з Великого Кучурова Чернівецької області! Останній час був в районі Донецького аеропорту, після штурму на зв’язок більше не виходив. Служив у складі 80-ї бригади, 3-й батальйон, 7-ма рота. Позивний — «Італьянець». Рідні вдячні за будь яку інформацію!!!!
Особливі прикмети: Зріст 182-185, вага до 100 кілограм, колір очей світло коричневий. Над правим вухом велика родимка. На зап’ясті правої руки та попереку помітні невеликі рубці округлої форми. 

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ