7 квітня у Чернівцях мінятимуть цигарки на цукерки (День здоров’я 2019)

0
588
Фото: zolochiv.net
Загрузка...

У неділю, 7.04.2019 р., у рамках заходу, приуроченого до Всесвітнього дня здоров’я, у центрі Чернівців працюватимуть пункти обміну цигарок на цукерки.

Про захід до Всесвітнього дня здоров’я 2019, який відбудеться 7 квітня на Центральній площі з 12:00 до 15:00, SportBuk.com розповів Микола Гунько:

«Громадський рух “Чернівці за здоровий спосіб життя” запрошує чернівчан та гостей міста в неділю, 7 квітня, на культурно-пізнавальний захід, приурочений до Всесвітнього дня здоров’я. Місце проведення: Центральна площа. Час проведення: 12.00-15.00.

В програмі заходу: презентація принципів здорового способу життя та закладів здорового харчування, пункти обміну цигарок на цукерки, скандинавська хода, безкоштовні вимірювання та консультації лікарів, виступ духового оркестру, батут для дітей, абонементи 10% знижки на путівку в санаторій здорового способу життя “Буковинська Черешенька”.

P. S. Всесвітній день здоров’я відзначається щорічно 7 квітня починаючи з 1950 року. В цей день в 1948 році вступив у силу Статут Всесвітньої організації здоров’я (ВОЗ)».

Також юрист і громадський діяч Микола Гунько, який є координатором Громадського руху «Чернівців за здоровий спосіб життя», зазначив, що головна мета заходу – донести чернівчанам перевагу здорового способу життя. В епіцентрі заходу на Центральній площі будуть розміщені інформаційні розтяжки з цікавою та корисною інформацією про здоровий спосіб життя, здорове харчування тощо.

Довідки за телефоном: (050) 985-33-88 (Микола Гунько).

Долучайтесь!

 

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ