Соратник Яценюка і Бурбака спростував інформацію про затримання

0
180
Андрій Іванчук, Максим Бурбак
Загрузка...

Друг Арсенія Яценюка студентських років і багаторічний політичний соратник Андрій Іванчук спростував інформацію про те, що його ніби затримали.

Повідомляли, що заступника голови фракції «Народний фронт» Андрія Іванчука та українського бізнесмена російського походження Павла Фукса затримали у Мексиці.

Також про це сказав на брифінгу 9.01.2019, як пише Інтерфакс-Україна, і міністр закордонних справ Павло Клімкін: «Пана Іванчука ніхто не затримував, все було нормально. Він зараз перебуває у Мексиці – спокійно в’їхав. Щодо пана Фукса – до нього були запитання про дозвіл на в’їзд. Зараз, наскільки я розумію, всі ці питання вирішені і він також перебуває в Мексиці. Це інформація від нашого посольства… Ми прочитали це в Інтернеті, я вирішив перевірити це, запитав нашого посла».

Сам Андрій Іванчук зазначив, що не хоче коментувати фейки: «Інформація про нібито затримання – фейк.
На саме Різдво – продовження цілої кампанії фейків, кинутих проти мене. Вражає швидкість розповсюдження в інтернеті брехливих історій, за які, на жаль, ніхто не несе відповідальності.
Вони сподіваються, що після всіх написаних ними нісенітниць в мене опустяться руки… Не дочекаються!
P. S. Всіх, хто запитував, як я, – у мене все добре. Вітаю всіх з Різдвяними святами! А фейки я ніколи не коментував і коментувати не буду».

Хоча прокоментував же:)

fakty.cv.ua

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ