Каспрук радий, що робляться дороги, Михайлішина засмутив освітянин (відео)

0
393
Олексій Каспрук і Віталій Михайлішин. Колаж: elections.rbc.ua
Загрузка...

У рамках протистояння у Чернівцях «нових теперішніх» та Каспрука і Ко можна оцінити заочний «теледвобій» між усунутим з посади мером та колишнім секретарем міської ради, який свого часу виконував обов’язки мера.

Екс-секретар міськради Віталій Михайлішин в ефірі телеканалу «Чернівецький промінь» найбільшу увагу приділив зрушенням на краще, які мають місце після припинення повноважень міського голови (зокрема, ремонт доріг, добудова деяких об’єктів, у т.ч. дитячого садочку, стадіону зі штучною травою «Електронмаш», заміна штучної трави на футбольному полі ФОК «Олімпія» тощо), а також особі наразі ще начальника міського управління освіти Сергія Мартинюка, який спочатку пішов у довгострокову відпустку, а потім «сховався від звільнення на лікарняному», і при цьому продовжує «світитися» на якихось трохи дивних неофіційних нарадах з деякими директорами шкіл та іншими освітянами… А ще Віталій Михайлішин зазначив, що за часів його секретарства з міського бюджету не виділяли зовсім грошей комунальному Водоканалу (за його словами, була лише позичка від іншого комунального підприємства – «Калинівського ринку», яку Водоканал повернув), а тепер туди вкладають щороку багато мільйонів з міського бюджету, а зрушень на краще не видно…

Олексій Каспрук відповідав на запитання у програмі «Пряма відповідь» на телеканалі «Чернівці». У т.ч. на не дуже зручні, коли глядач запитував про його реакцію на деякі позитивні речі, які відбуваються нині в місті. Хоча в цілому Олексій Павлович, звісно, не зраджує традиційній тактиці нещадної критики опонентів.

Дивіться самі.

***

***

А тут дещо цікаве про теперішнього очільника місьа Василя Продана:

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ