Активіст «наїхав» на депутата Чернівецької міськради за «псів Бурбака» (відео)

1
475
Загрузка...

Активіст і керівник осередку Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України» Сергій Качмарський зустрів на виході з сесійної зали депутата Чернівецької міської ради Івана Гончарюка і у доволі агресивній формі зажадав пояснень, чому він дозволив собі назвати «побратимів» у Facebook «бродячими псами Максима Юрійовича Бурбака».

Сергій Качмарський переконував, що він навіть не знайомий з Максимом Бурбаком, тому, слід розуміти, ніяких його політичних замовлень не виконує і не працює на Бурбака. У свою чергу, Іван Гончарюк зазначив, що він писав конкретно про Качмарського, а не про всіх членів осередку «Побратимів України» (або, принаймні, таке він мав на увазі).

Потім в цю «гарячу суперечку» втрутились колеги Гончарюка по фракції (і навіть секретар міської ради Василь Продан підійшов заспокоювати активіста), і конфлікту не дали розвинутися далі.

Сам Сергій Качмарський назвав це попередженням: «”Побратими України” не будуть терпіти образи в свій бік від депутата міської ради Гончарюка!!! Попередження було лише в усній формі, вибачаюсь за емоції!!!»

Також можна зазначити, що у Качмарського і Гончарюка давно відбуваються публічні перепалки. Виглядає, що Качмарський хоче на наступних виборах «витиснути» Гончарюка з «його округу».

fakty.cv.ua

***

***

Сесія Чернівецької міської ради 3.07.2018 р.

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ