Бурбака цікаво привітали з днем народження…

0
584
Загрузка...

Вітаючи з днем народження чернівецького керівника впливової владної фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максима Бурбака, йому напівжартома нагадали і про «цікавинки» у біографії, і про «підозрілий» номер на престижному авто (дата народження), і про інші «нюанси».

«БУРБАК Максим Юрійович
Народився 13 січня 1976 року в Чернівцях, де здобув фах юриста (1998) у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича (так сказано у його власній біографії, а для відома: статус «Національного» університету надано 11 вересня 2000 року. Указ Президента України № 1059/2000) і виплив на стезі політичного бомонду (вишукане аристократичне товариство) не без участі, думається, Арсенія Яценюка, з яким учився в Чернівцях його старший брат Олексій.
«Виплив» як член Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», навіть ввійшов до складу її Політради і був народним депутатом України 7-го скликання (2012-2014), а з 27 лютого по 2 грудня 2014 року потримав у руках «сумку-гаманець», українською мовою – портфель Міністра інфраструктури України.
У час політичного «буревію», коли заґратували Юлію Тимошенко, став членом партії «Фронт змін», очолив Чернівецьку обласну організацію і знову з титулом «народного депутата» має не дуже бідне крісло у стольному Києві.
Хай з Вашою невичерпною енергією, буде виважений і мудрий підхід до кожної справи, щоб чесно і вірно служать суспільству, Україні. Хай Доля буде прихильною на добро і щастя, корисні діла і земні радощі», – написав Юхим Гусар.

А ось Назар Іщук відзначився одразу декількома іронічно-критичними постами, присвяченими дню народження «вождя». У т.ч. звернув увагу на цікавий номер престижного авто, на якому їздить Максим Юрійович – 1301 (чи не дата народження це?).


***

***

***

***

***

А взагалі – вітання впливовому лідеру фракції з днем народження. Здоров’я і сил на всі добрі справи!

fakty.cv.ua

***

 

 

 

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ