Чернівчанка представлятиме Україну на Mrs. World 2017!

1
575
Загрузка...

Міжнародний конкурс «MRS. WORLD 2017» відбудеться 9-17 грудня в розкішному готелі Emperors Palace в Йоханнесбурзі (Південна Африка), і Україну там предстатвлятиме знана чернівчанка Ліна Ільніцька!

Про це повідомили на сторінці «Mrs.World – Ukraine» у Facebook. Переможницю національного відбору – директора чернівецької модельної агенції «ШоуТайм» Ліну Ільніцьку – представили так: «Успішна власниця модельної агенції та ведуча телеканалу HD fashion.
Ліна має активну соціальну позицію: організовує всеукраїнські та регіональні благодійні заходи, допомагає людям с обмеженими можливостями, онкохворим дітям та дітям сиротам, малозабезпеченим сім’ям та будинкам для літніх людей. Бере активну участь в озеленені та облаштуванні рідного міста Чернівці.
У вільний час полюбляє вишивати, читати, займатися спортом та кулінарією, подорожувати».

Сама Ліна Ільніцька на запитання fakty.cv.ua, як вона готуєтсья до цього світового форуму, відповіла «у своєму стилі» – мовляв, поки що не дуже до підготовки, бо минулої суботи збирали книжки для діток, які перебувають в лікарнях, а 2 грудня проводять благодійний вечір з метою допомоги безпритульним тваринам: «В суботу книжки збирали для дітей, що перебувають в лікарні. Рада що люди відгукуються і приносять. Тепер вся увага підготовці до заходу 2 грудня».

Проте Ліна зізналась, що право представляти Україну на конкурсі «Місіс Світу 2017», звичайно, змінило її життя. Хоча соціальною «гіперактивністю» вона й до цього відзначалась, це добре відомо. Тепер хіба що додались «зайві» підготовчі уроки англійської, сукні і т.п.

«На цей конкурс відбирають тих жінок, які займаються бізнесом та благодійністю. «Місіс Світу» – новий досвід для мене. Те, що я буду представляти Україну, – дуже приємно! І цінно!», – зазначила Ліна Ільніцька у коментарі fakty.cv.ua.
Ось що написала Ліна на своїй сторінці у Facebook:

А ще Ліна Ільніцька, крім активної волонтерської роботи, пропаганди спорту і здорового способу життя, організації різноманітних благодійних заходів (у т.ч. з відомою вже на всю Україну «чарівницею» Мартою Левченко), нещодавно почала підкорювати гірські вершини:

***

***

***

***

***

***

***

Знижки до 50%, спеціальні пропозиції (програма «спортивної лояльності»)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ