Приємності і неприємності Петрівського ярмарку 2017 (фото, відео)

0
691
Загрузка...

8-9 липня 2017 р. у Чернівцях відбувся ХХ Петрівський ярмарок – традиційне дійство, яке містить і історичні елементи, що супроводжують його з ХVІІІ століття.

 

За попередніми даними, у Петрівському ярмарку 2017 мали взяти участь близько 700 виробників, магазинів, фірм, підприємців і т.п.

Дехто відзначає теперішнє ярмаркування в позитиві, дехто зазначає, що тепер немає того «ярмаркового драйву», який відчувався раніше. Також різним був і настрій учасників ярмарку – залежно від успішності торгівлі або представлення своїх послуг.

Не обійшлося, звісно, і без проблем. Про деякі з них емоційно розповів на своїй сторінці у Facebook підприємець Сергій Романовський («ВІТАСЕТУР»), який в серцях навіть розірвав на шматки владу подяку за участь у ярмарку (в оригіналі):

«Happy end АБО РІДНОЮ ДІСТАЛИ!
ОСТАНІЙ ВИЇЗД ДЛЯ УЧАСТІ В ПЕТРІВСЬКОМУ ЯРМАРКУ БІЛЬШЕ НІ НІ! МІСЯЦЬ ГОТУВАЛИСЬ І ВСЕ КОЗІ ПІД ХВІСТ. ЯК МОЖНА БУЛО ТУРИЗМ ПОСТАВИТИ НА ОЛЬГИ ГУЗАР, КОЖЕН РІК БУЛА ВУЛ. ШКІЛЬНА ПЕРЕД ТИМ ПЛОЩА ФІЛАРМОНІЇ, В ЦЬОМУ РОЦІ ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОСТО “СУПЕР” – НАМЕТІВ НЕМА, ПІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ НЕМА (ТРЕБА РІШАЙТЕ САМІ ПО СЛОВАМ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОНОМІКИ І ТУРИЗМУ) ОТ ВАМ ЗА 500 ГРИВЕНЬ ГРЯЗНИЙ ПОНІВІЧЕНИЙ АСФАЛЬТ ВУЗЕНЬКИЙ ТРОТУАР ТАЙ МАСТІТЬ СОБІ ГОЛОВУ, А МИ ВАМ ПАПІРЕЦЬ ВРУЧИМО (РАНІШЕ ІМЕННИЙ ВРУЧАВ ОСОБИСТО МЕР)А СЬОГОДНІ КЛЕРК РОЗНЕСЛА НАШТАМПОВАНІ ПАПІРЦІ. НА ГУЗАР АВТОСАЛОН РІЗНІ АВТОМОБІЛЬНІ ФІРМИ ВСІ З СВОЇМИ ГУЧНОМОВЦЯМИ ХТО КОГО ПЕРЕКРИЧИТЬ, ЯК В ТАКІЙ ОБСТАНОВЦІ ПОЯСНИТИ КЛІЄТУ ПРО УМОВИ ПОДОРОЖІ ЧИ ВІДПОЧИНКУ ЯКЩО ВІН НІЧОГО НЕ МОЖЕ ПОЧУТИ, А ПРОСТО ТУПО СИДІТИ РОЗДАВАТИ РЕКЛАМКИ ЯКІ ЧЕРЕЗ ПАРУ МЕРІВ БУДУТЬ В СМІТНИКУ ЦЕ НЕ ДЛЯ МЕНЕ ЗА 41 РІК РОБОТИ В ТУРИЗМІ Я ТАКОМУ НЕ НАВЧИВСЯ
P.S. ДУЖЕ ЗДИВУВАЛА ГРОМАДСЬКА ВБИРАЛЬНА НА СТАДІОНІ БУКОВИНА САМЕ ЦІКАВЕ ЩО ЗА РОКИ ЯКІ ПРОЙШЛИ ВІД МОЇХ ШКІЛЬНИХ РОКІВ НІЧОГО НЕ ЗМІНИЛОСЬ, А НІ ЗМІНИЛОСЬ ЧОЛОВІЧА НЕ ПРЦЮЄ ВСІ КОРИСТУЮТЬСЯ ЖІНОЧОЮ.
І ЩЕ Є ПИТАННЯ НЕ ЗНАЮ ХТО МОЖЕ ВІДПОВІСТИ ЧОМУ ВЖЕ БАГАТО РОКІВ НА ПЛОЩІ фІЛАРМОНІЇ НЕ ПРАЦЮЄ ГРОМАДСЬКА ВБИРАЛЬНЯ, А ТУРИСТИ ХОДЯТЬ І ШУКАЮТЬ КУДИ ПІТИ, БОМЖАМ ЛЕГШЕ Є ДУБ І ТРАНСФОРМАТОРНА БУДКА!
P.S.ПРИНОШУ СВОЇ ВИБАЧЕННЯ МОЖЕ ЩОСЬ ГРУБО АБО НЕ ТАК НАПИСАВ ЕМОЦІЇ ЗАШКАЛЮЮТЬ (ПРОСТО ЗАДУМАЙТЕСЬ В ЧЕРНІВЦЯХ ПРАЦЮЄ БІЛЬШЕ СТА ТУРИСТИЧНІХ ФІРМ, А НА ЯРМАРКУ ВИЙШЛО НЕ БІЛЬШЕ ПЯТИ З КОЖНИМ РОКОМ ВСЕ МЕНШЕ ОТ ТАК ПРАЦЮЄ ВІДДІЛ ТУРИЗМУ МІСЬКРАДИ)».

Можливо, «глибше» зрозуміти ці емоції можна, якщо знати, як настраждався від системи п. Сергій. Свого часу він, звісно, «від хорошого життя», прямо в приміщенні податкової «спіймав» інсульт, внаслідок чого залишився інвалідом. А про «свіжіші владні наїзди» на нього, напевно, чернівчани пам’ятають – пов’язані вони з орендованим ним офісом на площі Філармонії

fakty.cv.ua

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Петрівський ярмарок 2016: перший день увінчався зливою (фото)

***

«Петрівський ярмарок 2015» і перекриття руху

***

Підприємець пропонує пересадити мера і чиновників на велорикші

***

Чиновники атакують інваліда І групи… за красу на площі Філармонії

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ