Перед канікулами школярам нагадують про правила дорожнього руху (фото)

0
156
"Безпечне місто" у гімназії №3
Загрузка...

«Безпечне місто» продовжує проводити тренінги з безпеки дорожнього руху у чернівецьких школах напередодні літніх канікул. Переважно навчають учнів початкових класів.

Це не звичні уроки. Всі заняття відбуваються в ігровій формі. 23 травня волонтери кампанії “Безпечне місто” та активісти “Об`єднання “Самопоміч” (Ольга Левкун), за ініціативи депутата Чернівецької міської ради Андрія Брязкала, відвідали Чернівецьку гімназію № 3, де активно поспілкувалися із дітками 1-4 класів (близько 180 дітей) та зіграли в гру “Я маленький пішохід”.

Також діти активно обговорюють дорожні знаки і висувають цікаві і кумедні версії, що вони могли б означати. Та відчули себе поліцейськими. В такий спосіб це їм краще та швидше запам’ятається.

Діти ще тільки вчаться таким речам, які згодом можуть врятувати життя. Тому вони потребують особливої уваги та відповідальності з боку дорослих.

Організатори проекту пропонують представникам навчальних закладів користуватися цією пропозицією і запрошувати проводити такі тренінги. Контактна особа: Брязкало Андрій – тел: +380 99 661 05 97, +380 98 276 95 98. Електронна пошта: bukovyna.andriy@gmail.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

“Безпечне місто” у гімназії №3

***

На уроці з безпеки руху поліцейських зустріли оваціями (фото)

***

Поліція і талановиті діти провели флешмоб за безпеку дорожнього руху (фото, відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ