Волонтерка про Обшанського: Тепер чоловіком цю людину не можна назвати…

2
1385
Загрузка...

Волонтер ГО «Помічники тварин» і працівниця (на пів ставки) МКП «Притулок для тварин» Анжела Косован розповіла, як скандальний начальник Інспекції з благоустрою Сергій Обшанський оббрехав її, а потім скривдив.

 

«Що насправді людина може дівчині так відповісти по телефону, я навіть не здогадувалась. Тобто тепер чоловіком цю людину не можна назвати», – зауважила Анжела Косован.

Якщо коротко, то мова про те, що Обшанський, який, напевно, вважає, що «спіймав Бога за бороду», пішов до комунального «Притулку для тварин» розібратися, чому це працівниця цього МКП у робочий час відвідує сесію міської ради. Але, по-перше, це не входить в його повноваження – перевіряти дотримання робочого графіку на комунальному підприємстві, до якого він не має жодного стосунку. Плюс пані Анжела вже декілька місяців як працює на пів ставки, на сесію вона пішла після обіду, тож з цими претензіями «скандальний інспектор» теж «дав штангу». Ну, і вона є помічником депутата міської ради, тому, звісно, може відвідувати сесійні засідання.

Чому ж Обшанський, який сам частенько «красується» на сесіях (та ще й «відзначається» негарною поведінкою в кулуарах, і не лише), раптом так зацікавився робочим графіком пані Косован? Мабуть, тому, що вона помічник «ідейного ворога» Віталія Михайлішина?..

І це привід для Обшанського перевищувати свої повноваження і кривдити дівчину?..

Утім, йому не звикати – має багатий досвід «боротьби з бабусями», і навіть депутата Любов Сорохан ображав, так що це «ще той герой»…

Чому ж це все йому сходить з рук? Більше того, навіть на сесії, коли слухалось питання щодо його некоректностей, Обшанський поводився доволі зухвало.

А що мер Олексій Каспрук? Невже йому вигідно, щоби підлеглий компрометував його і міську владу такою поведінкою? Можна припустити, що Олексій Павлович не лише не вітає, а й засуджує подібні некоректності, але… Певно, мусить «відморожуватися», «пропускати повз вуха», робити вигляд, що нічого не помічає, не розуміє і т.п., бо ж Обшанського патронує сам керівник фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Максим Бурбак… А в розумінні Максима Юрійовича, можливо, «всі методи хороші» – лиш би якось «дістати» політичних опонентів?..

І ще одна цікава деталь. В інтернеті розмістили відео, з якого слідує, що в очолюваній Обшанським Інспекції у четвер о 17 год. вже нікого на роботі в офісі не було (хоча на дверях фігурує робочий час до 18 год.). Поширила це відео і Анжела Косован. З приміткою, що «найсильніше кричить “держи вора” сам злодій»… (відповідні відео та текст – нижче).

Було б добре, якби п. Сергій та п. Максим теж висловились в контексті…

fakty.cv.ua

***

***

***

Керівник притулку для тварин Василь Виноградов на другий день відреагував публічно на інтерв’ю п. Анжели – десь у дусі радянських часів (або навіть більш «недемократично»):

«На рахунок виступу інженера МКП “Притулок для тварин” Косован А.В. в передачі “Без емоцій” на каналі “Чернівецький промінь” від 13 квітня 2017 року.

Повідомляю:

1. Мене, як директора підприємства, не було проінформовано про запрошення на ефір як працівником, так і з боку телеканалу.
2. Те, що наш працівник вдавався до критики діючого міського голови, а також п. А. Гошовської, п. М. Петращук, вважаю неприпустимим.

З працівником підприємства проведена роз’яснювальна робота, та зроблено попередження.
Аби уникнути конфліктної ситуації, вважаю, що маю вибачитись перед Вами.
Вибачте будь ласка !
У такий складний час, ми не маємо сваритись. Сподіваюсь на співпрацю !
З повагою !»

Заборона критикувати і т.п. – це вам нічого не нагадує?.. «Демократична країна», кажете?..

***

А ось заява про наклеп.

***

***

***

Сесія 12.04.17: Обшанський знову «борзіє», комісії звітують, мер був помічником регіонала?.. (відео)

***

Начальник міської Інспекції з благоустрою знову в епіцентрі скандалу (відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ