Перевізник поскаржився в СБУ на депутата за «слєжку» за маршрутами

0
264
Загрузка...

ПП «Багіра», яке здійснює пасажирські перевезення у Чернівцях на маршрутах 10 (Ринок Головний – вул. Александрі), 10-А (ринок Головний – район Садки) та 19 (вул. Садова – вул. Литовська), звернулось до СБУ з проханням порушити кримінальне провадження проти депутата міської ради Володимира Бешлея, якщо підтвердиться інформація про те, що він, відстежував, аналізував і інформував про якість виконання підприємством перевезень з порушенням законодавства (с.1 с. 259, ч. 1 ст. 280, ч. 1 ст. 293 Кримінального кодексу України.

 

У листі до СБУ за підписом директора ПП «Багіра» Храпчинської П. М. перевізник скаржиться, що депутат Володимир Бешлей організовує провокації, групові дії, страйки, які суттєво порушили роботу цього підприємства. Як пишуть в заяві до СБУ, за автобусами на названих маршрутах стежать невідомі люди, які представляються помічниками депутата міської ради Володимира Бешлея, вимагають у водіїв інформацію про роботу підприємства, про продані квитки, про кількість перевезених пасажирів, фотографують водіїв, пасажирів і т.п. Також скаржаться на те, що в ефірі телеканалу «Чернівці» (програма «Пряма відповідь» 17.01.17) Володимир Бешлей назвав і зазначив, що проїзд в автобусах підприємства (які він назвав «гробами на колесах») загрожує життю і здоров’ю людей, пасажирів, пішоходів…

Також, відповідно до заяви, в квітні 2014 р. директора ПП «Багіра» мало не побили через провокації даного депутата. Поліна Храпчинська виступала з трибуни, а власники соціальних проїзних нікого не хотіли слухати, крім депутатів В. Бешлея та А. Чесанова.

Отже, якщо депутати та їх помічники вивчають якість здійснення пасажирських перевезень, ними мають займатися в СБУ – така логіка цього звернення?..

На своїй сторінці у Facebook Володимир Бешлей написав:

«Перевізники у боротьбу зі мною вплутують СБУ.

У той час, коли добиваюся, щоб чернівчанам надавали якісні транспортні послуги, власники маршруток пишуть ось такі абсурдні скарги до правоохоронних органів.

Невже думають, що мене залякають?»

fakty.cv.ua


***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ