У Чернівцях відкрили центр реабілітації дитини з басейном (відео)

0
258
Загрузка...

Новий корпус обласного центру реабілітації дітей з особливими потребами, з басейном, відкрили у Чернівцях на вул. Героїв Крут.

Про цю приємну подію повідомив депутат міськради Олександр Пуршага, який причетний до будівництва:
“Гарна новина, друзі! ЗБУДОВАНО для ДІТЕЙ.
Приємно. Бо будівництво обласного центру реабілітації дитини, що у м. Чернівці на бульварі Героїв Крут, 11, розпочалось ще у листопаді 2010 року.
І вже, сьогодні, дане приміщення “відчинило” двері для лікування та проведення реабілітації юних пацієнтів з хронологічною патологією нервової системи з усієї Буковини, зокрема і Чернівців.
Багато можна писати розповідаючи про цей ВАЖЛИВИЙ соціальний об’єкт, бо вклав багато зусиль, переживань та праці у реалізацію цього центру. Тут виконано всі оздоблювально-будівельні роботи, влаштовано теплу підлогу, утеплено горище, зроблено монолітне перекриття, стяжки підлог, внутрішню штукатурку, влаштовано металопластикові вікна та вітражі, влаштовано пандуси, пасажирський і вантажо-пасажирський ліфти, та багато інших будівельно-монтажних робіт, перелік, яких можна ще продовжувати… але! Друзі, хочу звернути Вашу увагу на УНІКАЛЬНІСТЬ центру – це збудована чаша басейну та його обладнання з механізмом занурення хворих дітей та можливостями проведення гідромасажу. Басейн із сучасними методами утеплення та очистки води, водовідведення та каналізації.
Це надасть змогу покращити стан здоров’я більше як 18 000 дітям у рік.
Гордий тим, що вніс свій вклад у будівництво центру реабілітації дитини. Адже, діти – це дар Божий!
І все, що ми робимо, творимо, все для ДІТЕЙ!”

fakty.cv.ua

https://youtu.be/ZKTT-r1I8qk

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ