В ОДА представили нового директора департаменту фінансів

0
239
Загрузка...

Фахівець з понад 13-річним досвідом роботи на керівник посадах державної служби у сфері фінансів стала директором департаменту Чернівецької обласної державної адміністрації.

 

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА:
«28 листопада, голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук провів апаратну нараду, під час якої представив нового директора Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Дякову Анжелу dyakovaanzhela-161128-fakty-cv-uaАнатоліївну.

Досі вона виконувала обов’яки директора Департаменту фінансів облдержадміністрації. Анжела Дякова має вагомий досвід роботи на керівних посадах державної служби у сфері фінансів – понад 13 років.

Також в рамках апаратної наради порушено питання щодо ситуації, яка склалася з тарифами на електроенергію. Як наголосив Олександр Фищук, відповідальним структурним підрозділам необхідно проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення, зокрема, аби люди чітко розуміли, з чого складається тариф, за що вони платять.

«В найближчий час необхідно провести робочу нараду, відпрацювати подальші кроки та виробити чітку позицію для врегулювання відповідного питання», – зауважив посадовець».

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ