У помічника Бурбака провели обшук

0
148
Загрузка...

У прокуратурі області підтвердили, що у екс-депутата обласної ради Олега Кілару, який є помічником нардепа Максима Бурбака і радником губернатора Олександра Фищука, правоохоронці здійснили обшук.

– Обшук проводили у рамках кримінального провадження, якого саме – поки не розголошуємо, – розповіла прес-секретар прокуратури Чернівецької області Наталя Соколовська.161013-kilaru-bouling-burbak
Згідно даних сайту посіпаки.інфо, Олег Кілару – помічник нардепа Бурбака (під час VII і VIII скликань). Одночасно він є радником голови облдержадміністрації Олександра Фищука. Також відомо, що Кілару Олег Радувич – екс-депутат Чернівецької обласної ради VІ скликання за списком «Фронту Змін».
Батько помічника нардепа, Кілару Раду Йосифович, володіє 40,01% підприємства «Карпатія-Бук», що, за інформацією сайту bs.cv.ua, часто виграє аукціон по купівлі лісодеревини у ДП «Чернівецьке лісове господарство» разом із ТОВ «Вуд-Трейд».

Тим часом, голова ОДА Олександр Фищук на лікарняному, а його обов’язки виконує заступник – Олег Стецевич («Народний Фронт»). У мережі з’явилися припущення, що у губернатора стався гіпертонічний криз та передінсультний стан.

Проте згодом Олександр Фищук через місцеві провладні ЗМІ спростував такі повідомлення:

«Олександр Фищук зараз перебуває на стаціонарному лікуванні у терапевтичному відділенні однієї з лікарень Чернівців. У нього справді були проблеми із артеріальним тиском, але він заперечує інформацію, яку поширюють у мережі Facebook, начебто він перебуває у передінсультному стані».

«У мене справді тиск піднявся трохи, але це не є якимось кризом. Зараз лікуємо нирку. Тиск, буквально зразу, в неділю, через години дві стабілізувався», – сказав голова ОДА, журналісту МБ.
Повідомлення у мережі про свій критичний стан Олександр Фищук прокоментував так: «Він якщо не з роботи звільняє, то когось передчасно хоронить. Якщо не контрабанда, то ще щось…»

promin.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ