І знову неприємні новини з вулиці Б. Хмельницького… (відео)

1
250
Загрузка...

Не встигли мешканці славно- і вже і сумнозвісної чернівецької вулиці Б. Хмельницького порадіти, що «рекордно тривалий» рекорд мають завершити до Дня міста 2016 (як сказав в ефірі «Нового каналу» мер Олексій Каспрук), як послідували і менш приємні новини.

 

Спочатку Олексій Павлович у програмі «Пряма відповідь» на телеканалі «Чернівці» зазначив, що до Дня міста ремонт таки не встигнуть закінчити (програму можна переглянути нижче). А 27.09.16 Олексій Каспрук повідомив іншу неприємну новину:160927-hmelnytskogo-doroga-kaspruk-fb-foto

«Неприємна новина.
Вчора виявили підтоплення дороги з боку будинків на вулиці Богдана Хмельницького. На місці викликали всіх підрядників, зібралися фахівці. Перевірили всі нові мережі. Працювала телеінспекція водоканалу. Новозведені водопровідні і зливові мережі, каналізація в нормі. Для визначення джерела надходження води та усунення причини вирішили відкрити ділянку дороги. Працюватимуть фахівці. Щоб уникнути шквалу критики опонентів, могли непомітно відвести воду і так залишити. Але це підтоплення будинків. Тому будемо усувати причину. Прошу мешканців не хвилюватися. Обіцяли зробити дорогу якісно – зробимо!

S. Старій вулиця сподобалася увага ремонтників, от вона і демонструє всі свої задавлені болячки. Що ж будемо лікувати, ретельно, уважно, з любов’ю. Це ж наш спадок, наше місто. Рідне».

***

***

***

http://www.fakty.cv.ua/kaspruk-stav-zirkoyu-na-novomu-kanali-za-noho-tyahnuv-prytula-video/

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ