Думка народу: Порошенка і Ко пропонують посадити на 25 років

0
244
Загрузка...

В останні два роки українці дискутують на тему, хто став найгіршим Президентом в історії України. А чи варто так ставити питання? Яка різниця хто з них самий найгірший, якщо всі п’ятеро внесли свій внесок в руйнування України: хтось трохи більший, хтось трохи менший. 

В жодному підручнику по економіці планети економіка Польщі не наводиться у приклад, як успішна модель розвитку. Ніхто у світі не рівняється на Польщу і ніхто у світі не вивчає економічний досвід Польщі для того, щоб його перейняти. Економічні показники Польщі “нормальні”, а не блискучі або видатні. Це у нас такі жахливі економічні показники, що ми заздримо Польщі. Візьмемо за точку відліку останній рік перебування наших держав у складі СРСР та прослідкуємо як розвивалися наші економіки.

160629-grafik-Ukraina-ekonomika

*Графік складений на основі даних МВФ.

Весь жах того, що відбувається, полягає в тому, що економіка України в 2015 році обвалилася до рівня 1990 року! Не думайте, що це був нокаутуючий удар. Приймайте оглушливий аперкот: 1 млрд. доларів в 1990 році це не теж саме, що 1 млрд. доларів сьогодні. За останні 25 років долар знецінився майже на 1/3. Таким чином 90,5 млрд. доларів ВВП України за 2015 рік приблизно дорівнюють 60,6 млрд. доларів в перерахунку на 1990 рік і підводячи підсумки ми отримуємо, що з 1990 року ми взагалі не розвивалися, а втратили 1/3 економіки. Ці п’ятеро “контрацептивів” не наші гроші вкрали, а 25 років еволюційного розвитку України. Як нам наздогнати інші країни світу і просто стати з ними на один щабель розвитку, якщо ми відстаємо від них на 25 років?

Економіка Польщі за 25 років зросла в 7 разів і якщо б Україна мала такі ж “нормальні” результати розвитку, то наша економіка зросла б з 90,3 млрд. до 632,1 млрд. доларів. Наші пенсії та зарплати були б у 7 разів більше! Мінімальна зарплата становила б 10150 гривень, а не як сьогодні 1450 гривень. Яка у вас заробітна плата або пенсія? Множте у 7 разів!

А тепер дайте відповідь: чи справедливо заарештувати всіх Президентів України і відібрати у кожного з них по 25 років життя? Справедливо ж? Вони вкрали у нас 25 років, а ми посадимо їх на 25 років у в’язницю в одну камеру. Хто підтримує? Тисніть по кнопках соціальних мереж!

maidan-ua.livejournal.com

А ви що думаєте з приводу «досягнень» наших Президентів?..

Думка з приводу «досягнень» наших Президентів...

Результати

Loading ... Loading ...

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ