Бурбак: В моїй Чернівецькій обл. закумульовано 200 млн. грн. на дороги (відео)

0
486
Загрузка...

Народний депутат України Максим Бурбак у прямому ефірі подискутував про дороги. І зазначив, що ситуація, на його думку, не така вже й погана з дорогами в Україні і на Буковині.

 

Ось як дискусію в ефірі 112 каналу на тему доріг прокоментував Максим Бурбак на своїй сторінці у Facebook:

«Подискутували про дороги. Я не згоден зі своїм колегою, що у нас “все погано, все пропало”. По перше, якщо нічого не робити, а лише говорити, то краще й не стане. По друге – є факти. У 2014 році, коли я очолював мінінфраструктури, на ремонт доріг змогли виділити лише 3 млрд грн. Цього року – 19 млрд. Цього звісно замало, але урядом Яценюка, нариклад, було впроваджено експеримент за яким 50% з понадпланових надходжень з митниць йдуть на ремонт доріг. А ще ініціатива уряду, в якому випала честь працювати, бюджетна децентралізація – місцеві бюджети заробляють і самі вирішують куди ці кошти потратити в першу чергу. От в моїй Чернівецькій області вже закумульовано 200 млн грн на дороги. Тому , все “хаяти” – позиція може й вигідна, проте безвідповідальна. А ще безвідповідально перевозити сільськогосподарську продукцію фурами , перевантаженими вдчіві, а то й втричі, так ніякі дороги, за які б кошти вони не робились – не витримають. І про це пан Корнацький дуже добре обізнаний. Але ніякої законодавчої дії, щоб присікти це, з його боку щось не видно. Очікую відповідних ініціатив».

Цікаво, «в моїй Чернівецькій області» написано часом не «за Фрейдом»?:) Можливо, краще було б називати рідну область нашою?..

***

Тим часом, на прес-конференції у Чернівцях нардепи Максим Бурбак та Микола Федорук прогнозовано дуже схвально оцінили діяльність іншого чернівчанина Арсенія Яценюка на посаді Прем’єр-міністра, зауваживши, що завдяки його та «Народного фронту» послідовній політиці декому не вдався план розвалу державності України…

fakty.cv.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ