Фищука звільняють, на черзі, кажуть, Салагор, наступний губернатор – Бауер?

0
1831
Загрузка...

Президент України Петро Порошенко прийняв рішення звільнити голову Чернівецької облдержадміністрації Олександра Фищука, – стверджує громадський діяч Ігор Жижиян.

 

Голова ГО «Патріотична Громада України» Ігор Жижиян на своїй сторінці у Facebook пише, що везе 2зі столиці гарну звістку», що Президент підписав Указ про звільнення губернатора Олександра Фищука із займаної посади, і прогнозує, що «головний митник Буковини» Микола Салагор «наступний кандидат на виліт».

На цю звістку одразу відреагував відомий журналіст Василь Забродський, який спрогнозував, що наступним губернатором буде Теофіл Бауер. І жартома поцікавився, якою буде реакція знаних у краї журналістів, з яким у Теофіла Йозефовича в часи першого головування в ОДА не склалися стосунки, точніше були публічні конфлікти.

Побачимо, наскільки ці «анонси» і прогнози виявляться влучними. Наразі обов’язки голови Чернівецької ОДА виконує заступник голови – керівник апарату Руслан Сенчук. Заступником залишається екс-губернатор Володимир Куліш, який, як відомо з поінформованих джерел, має намір сам звільнитися з посади з 1 травня.

У контексті прогнозів щодо Салагора, зауважимо, що з 11 квітня 2016 р. (10:00) Ігор Жижиян оголосив продовження безстрокової акції протесту на митному пункті «Порубне» із вимогою звільнення начальника Чернівецької митниці ДФС України.

fakty.cv.ua

Сага: “Звільнення Салагора”. Продовження

Акцент в протестах змістився з «румуномовних» на «проти корупціонера Салагора»

Наживо про корупцію на Чернівецькій митниці і подвійне громадянство

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ