Акція «Серце до серця» – що зроблено і плани на майбутнє

0
563
Загрузка...

25 березня, під час прес-конференції організаторів акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Руслан Сенчук наголосив, що в українському суспільстві відбулося оновлення пріоритетів, все більше громадян долучаються до волонтерського або благодійного руху.

«З кожним роком Всеукраїнська акція благодійного фонду «Серце до серця» стає більш масштабнішою, українці активно долучаються до збору коштів, спрямованих на придбання обладнання у  дитячі лікарні. Важливо, щоб і цього року Буковина гідно допомогла тим, хто цього потребує», – зазначив посадовець.

Заступник директора Департаменту – начальник управління організації та розвитку лікувально-профілактичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Марія Поліщук розповіла про переваги обладнання, яке було придбано за кошти зібрані під час минулорічної акції «Від серця до серця», а саме  Перфузори Компакт (шприцеві інфузійні насоси) та шприци Перфузор 50 мл з голкою для забору медикаментів. Прилади призначені як для новонароджених, так і для старших дітей. Крім того, ці прилади – багаторазового використання, а також дозволяють визначати дозу ліків, яку отримує дитина.

Під час прес-конференції регіональний координатор Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» в Чернівецькій області Анна Рибарчук поділилась спогадами про особливості акції у минулому ролі, а також анонсувала найяскравіші події, які заплановані на цьогорічній акції, а саме з 03 по 24 квітня . – повідомляє офіційний сайт Чернівецької ОДА.

Також символічною нагородою – «Золотим серцем» – Анна Рибарчук нагородила партнерів акції, які активно долучилися до її проведення у 2015 році.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ