Потенційний секретар міськради в російській армії не служив (біографія)

0
1861
Загрузка...

Чутки про те, що депутат Чернівецької міської ради Володимир Сєхов, який є кандидатом на посаду секретаря міськради, нібито служив в російській армії, – не відповідають дійсності.

 

Володимир Сєхов є уродженцем Чернівців. Середню освіту отримував у Стрию та Німеччині, а вищу – в Одесі та Чернівцях. Військову службу проходив лише в Чернівцях, що вказано в автобіографії, яка вказана була в його інформаційному флаєрі, як кандидата в депутати (ниже). На наше прохання, п. Володимир скинув біографію fakty.cv.ua.

Біографія

Сєхов Володимир Євгенійович народився 16 березня 1977 року в місті Чернівці в сім’ї військовослужбовця. Українець.  Громадянин України.

З  1980 до 1988 року  проживав з родиною у  місті Стрий Львівської області, де і пішов до школи.

У 1988 -1993 роках навчався в школі №13 м. Торгау, НДР, де  батько служив у західній групі військ.

У 1993 році у зв’язку з виведенням військ з НДР повернувся з батьками в м. Стрий, де в 1994 році закінчив середню школу № 9. У тому ж році вступив в Одеський інститут Сухопутних військ на факультет тилу, який закінчив в 1998 році з червоним дипломом.

Після закінчення інституту продовжив службу в м. Чернівці на посаді начальника продовольчо-речової служби окремого батальйону зв’язку в званні лейтенанта. За успіхи у бойовій підготовці та закінчення військового ВНЗ з відзнакою  у 1999 році достроково отримав звання старшого лейтенанта та був призначений заступником командира батальйону з тилу. Звільнився з лав Збройних сил України в 2002 році.

В 2003 році  отримав вищу економічну освіту в Чернівецькому національному університеті.

В 2003-2005 роках працював директором найбільшого в місті салону мобільного зв’язку Київстар (Соборна площа 9),  2009-2011 роках керівником розважального боулінг центру “Турбіна”.

З 2003 року зареєстрований  приватним підприємцем, займається  бізнесом. Був засновником ТОВ «СВ–Компані» (пмт. Миколаївка, Сімферопольського району АР Крим, Україна), мав мережу магазинів «Дитячий світ» у Чернівцях. З 2014 року  бізнесом у Криму не займається.

Під судом і слідством не перебував, до кримінальної відповідальності не притягався.

Член партії  БПП «Солідарність». До цього в інших партіях не перебував.  На виборах до Чернівецької міської ради у жовтні 2015 року здобув перемогу у 23-му виборчому округу.

Виховує доньку Вікторію, 2006 року народження, яка навчається у третьому класі гімназії №6.

Займається спортом, військове триборство, член обласної команди з пейнтболу.

***

Автобіографія (з передвиборчого флаєра)

Я, Сєхов Володимир Євгенійович народився 16 березня 1977 року в місті Чернівці Української РСР, в сім’ї військовослужбовця. Громадянин України.

У 1980році моя сім’я переїхала в місто Стрий Львівської області, де я в 1984 році пішов до школи.

У 1988 році мого батька перевели для проходження подальшої служби в Німеччині (ЗГВ, західна група військ). Переїхавши разом з сім’єю, продовжив навчання в школі №13 м. Торгау, ГДР.

У 1993 році у зв’язку з виведенням військ я повернувся в м. Стрий, де в 1994 році закінчив середню школу №9. У тому ж році поступив в Одеський інститут Сухопутних військ на факультет тилу, який закінчив в 1998 році з червоним дипломом.

Після закінчення інституту продовжив службу в м. Чернівці, на посаді начальника продовольчо-речової служби окремого батальйону зв’язку, в званні лейтенанта. За успіхи у бойовій підготовці та закінчення військового ВНЗ з відзнакою, у 1999 році достроково отримав звання старшого лейтенанта і отримав підвищення до посади заступника командира батальйону з тилу. Звільнився з лав Збройних сил України в 2002 році зі званням капітан.

У 2002 році поступив в Чернівецький національний університет, який закінчив в 2003 році з червоним дипломом, отримавши вищу економічну освіту.

З 2003 по 2005 працював директором найбільшого в місті салону мобільного зв’язку Київстар в м. Чернівцях, Соборна площа, 9.

12 березня 2005 року одружився. В липні 2006 року народилась донька Вікторія.

З 2009 по 2010 працював керівником розважального боулінг центру «Турбіна».

Не судимий.

fakty.cv.ua

***

Потенційний секретар міськради служив в російській армії і має бізнес в Криму?

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ