Серіал «Слуга народу» (відео)

1
1630
Загрузка...

Новий серіал «Слуга народу», який встиг набрати популярності ще на етапі анонсування,  вже вийшов в ефір і можна дивитися також в інтернеті.

 

Слуга народу (дивитися онлайн):

1-2 серії

***

3 серія

***

4 серія

***

5 серія

***

6 серія

***

7 серія

***

8 серія

***

9 серія

***

10 серія

***

11 серія

***

12 серія

***

13 серія

***

14 серія

***

15 серія

***

16 серія

***

17 серія

***

18 серія

***

19 серія

***

20 серія

***

21 серія

***

22 серія

***

23 серія

***

24 серія

***

***

Відео: Зіркові зустрічі (Володимир Зеленський про спорт, політику і не лише)

***

Відео +18: Зеленський сенсаційно обматюкав владну верхівку (+ інтерв’ю)

***

Серіал «Слуга народу» – спільний проект студії «Квартал 95» та телеканалу 1+1. Головний герой, якого грає Володимир Зеленський, це простий вчитель, який раптово став президентом України. Вже на цій посаді  завзято змагається із старою системою влади, передусім, піклуючись про народ України.

Цікаві факти про серіал «Слуга народу»:

  1. Робота над серіалом розпочалася весною 2015-го, а закінчилася восени.
  2. “Слугу народу” знімали в Києві у найрізноманітніших місцях, починаючи з подвір’їв дев’ятиповерхівок, торгівельних центрів і закінчуючи ВДНГ та колишньою резиденцією Януковича – Межигір’ям. Часом локацію змінювали по три-чотири рази на день.
  3. Нецензурний крик душі Василя Голобородька, який зняв на відео учень 10-Б, вийшов у ефір “запіканим”, однак незадовго до прем’єри потрапив у мережу в оригіналі.
  4. На роль прем’єр-міністра розглядали понад двадцять акторів.
  5. Інавгурацію президента фільмували у столичному “Будинку вчителя” за участю трьохсот акторів масових сцен. І так сталося, що під час цієї зйомки один із них знепритомнів. Точно так само, як це трапилося з солдатом почесної варти на реальній інавгурації Порошенка.
  6. Серіал “Слуга народу” охоплює 100 днів правління Президента.
  7. Під час зйомок сцени в реальній стоматологічній клініці на Лук’янівці знімальній групі влаштували бунт. Просто перед входом почали протестувати справжні пацієнти. Мовляв, вони записалися на прийом, а їх не пускають. Ситуацію владнав Володимир Зеленський. Аби залагодити конфлікт, він почав фотографуватися з людьми і роздавати їм автографи (комусь навіть у паспорті!).
  8. Як і його персонаж Василь Голобородько, Володимир Зеленський любить їздити на велосипеді. Зірковий гуморист і актор намотує кола навколо свого заміського будинку. Нерідко разом із донькою Олександрою.
  9. Саундтреки до серіалу написали одразу два відомих музиканти –Дмитро Шуров іПотап. Композиція першого звучить на початку. Завершується ж серіал акордами з пісні Потапа і Насті.
  10. Композитором серіалу став брат режисера Олексія Кірющенка Андрій
  11. Режисер “Слуги народу” Олексій Кірющенко часто підколював акторів під час роботи. А одного разу влаштував справжнісіньке випробування на міцність для Володимира Зеленського. Він виманив гумориста зі знімального майданчика йрозіграв у межах рубрики “Вечірнього Києва” “Вас замовили”.
  12. Бюджет одного епізоду серіалу майже 90 тисяч доларів.
  13. За день до виборів, 24 жовтня, у День тиші, на вулицях  столиці було встановлено намети “Народного президента” Голобородька. У межах цієї акції промоутери роздавали киянам листівки з різноманітними гаслами, такими як “Настукаю чиновникам по пільгам”, “Надаю депутатам по мандатам”,  “Люструю по самі попередники”, “Кортежі – на…”, “Щоб простий вчитель жив, як президент, а президент, як вчитель”.
  14. Перша серія мала приголомшливий успіх і стала не тільки лідером слоту, але і найбільш рейтинговим ТБ-продуктом осіннього сезону. Рейтинг – 10,4%, частка – 26% за аудиторією 18-54, Україна.
  15. Творці заявили про плани знімати другий сезон. Його розпочнуть повнометражною стрічкою.

Дивіться “Слугу народу” із понеділка по четвер о 21:00 на телеканалі “1+1”.

1plus1.ua

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ