На священика-байкера і волонтера напали та вимагали зібрані на АТО кошти

0
725
Микола Вакнюк і Максим Бурбак
Загрузка...

У ніч на 30.11.15 на священика-байкера Миколу Вакнюка, який їздить в АТО з волонтерською допомогою, напали вдома у нього, вимагаючи зібрані на АТО кошти.

 

Про це п. Микола повідомив на своїй сторінці у Facebook. За його словами, вночі з 29 на 30 листопада до його будинку в с. Горбова Герцаївського району прийшла група п’яних молодиків «розбиратися» – мовляв, раз їздить в АТО, значить він вбивця.

«Вимагали з мене зібрані кошти для АТО. Погрожували мені смертю! Я як на фронті майже дві години тримав оборону свого дому. Розбили і винесли ворота, ногами розбили мені вхідні двері. Слава Богу, я в страху Божим дивом встиг з іншої кімнати забарикадуватися холодильником та ліжком і всіма підручними засобами, молитвою і сокирою в руках. Якби вже зайшли, захищався».

Герцаївська міліція (чи то вже поліція) прибула, коли нападників не було. За словами п. Миколи, оглянули, сфотографували,прийняли від нього заяву і поїхали по гарячих слідах шукати зловмисників.

Сподіваємось, правоохоронці оперативно встановлять особи нападників і їх суворо покарають, не чекаючи звернення нардепа Максима Бурбака і особистого патронату міністра Арсена Авакова (як, наприклад, у справі проти студентів ЧНУ, яких, під «патронатом» Бурбака і Авакова, за продаж голосу на місцевих виборах 15.10.15 засудили до 3-х років позбавлення волі).

fakty.cv.ua

***

***

***

***

***

Трьом студентам за продаж голосу на виборах 25 жовтня дали по 3 роки

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ