Німецькі актори у Чернівцях із захватом знайшли частинку Німеччини

0
325
театр у місті Фюрт(Німеччина)
Загрузка...

Сценічна постановка за твором німецького автора Еріха Кестнера “Еміль і детективи” у виконанні Себастіана Гофмюллера та Ґройлікса Шранка (Німеччина) 20 жовтня “гостюватиме” у Чернівцях. В переддень свого виступу у Чернівцях, німецькі актори з єкскурсією відвідали архітектурну перлину

800px-Fuerth_Stadttheater_3
Театр у місті Фюрт(Німеччина)

нашого міста і з подивом, захватом і почуттям дежавю не могли стримати емоції. А все тому, що декілька разів виступали із постановками у театрі-близнюку нашого, у німецькому місті Фюрт, де немає постійної театральної трупи, зазначаючи, що й не думали відчувати себе в українському місті, як у себе на батьківщині.

Актор Себастіан Гофмюллер та музикант Ґройлікс Шранк, обоє з Мюнхена, зробили сценічну постановку цього найвідомішого дитячого твору німецького письменника Еріха Кестнера (1899-1974). Вона призначена для глядачів від семи років – але буде цікавою і зовсім дорослим, адже зроблена з любов’ю і вигадкою й повертає кожного глядача у власний світ дитинства.
Навіть якщо Ви не знаєте мови і ще не читали українського перекладу повісті, Ви зможете зрозуміти дію завдяки чудовому поєднанню рухів, звукових та музичних ефектів!
Час: 20 жовтня 2015 о 18:30. Місце: Палац «Академічний», вул. Шиллера, 11. Вистава триває 65 хв.
Школяр Еміль вперше вирушає сам у далеку подорож –з рідного маленького Нойштадта до Берліна. По дорозі у поїзді у нього вкрали гроші – усі, які дала з собою мама. Еміль швидко здогадується, хто це зробив, – і виходить в Берліні не на потрібній зупинці, ризикнувши переслідувати свого кривдника. Добре, що йому зустрічаються такі надійні помічники, як Ґустав з Клаксоном, Професор та ще багато інших хлопців, які проводять справжню детективну роботу, аби впіймати злодія.

Fakty.cv.ua

12087835_934224246658203_3003723566133304012_o

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ