Лідер “УКРОПУ”: “До контрабанди на Буковині причетні люди Яценюка і Порошенка”

0
789
Загрузка...

Про це та інше на прес-конференції в Чернівцях заявив один із лідерів Українського об’єднання патріотів («УКРОП») Віталій Купрій.

Під час прес-конференції було повідомлено про основні цілі і мету діяльності об’єднання. Зокрема, представники “УКРОПУ” прагнуть забезпечити кожному громадянину України захист, добробут та достойне життя. Метою діяльності політичної сили є становлення в Україні потужного середнього класу, викорінення корупції із усіх сфер життя, вихід із “тіні” бізнесу тощо.

Як зазначив Купрій, двері “УКРОПУ” відкриті для всіх українських патріотів будь-якого віку – як для зовсім юних, так і для громадян похилого віку.

Щодо політичних союзників, то на даний момент “укропівці” готові співпрацювати та об’єднуватися хіба що із Радикальною партією Олега Ляшка. Одна із журналісток, присутніх на прес-конференції, жартуючи, відмітила, що скоро ми зможемо побачити “УКРОП” “на вилах”.

Не оминув Віталій Купрій і проблем, що стосуються конкретно Чернівецької області, а саме питання контрабанди наркотичних, тютюнових виробів тощо. Він зазначив, що “будь-яка контрабанда без участі правоохоронних органів неможлива, але це обов’язково ціла низка правоохоронних органів. Тому що є митниця, є прикордонники, є МВС, яке може супроводжувати, є СБУ, яка повинна це контролювати”.

“У нас є певні підстави вважати, що можливо є певні народні депутати від”Народного фронту”, які наближені до Яценюка і до Петра Порошенка, які є причетними до цього”, – заявив Віталій Купрій, повідомивши, що він уже готує відповідні заяви до правоохоронних органів стосовно перевірки даних фактів.

Крім того, ще однією помітною фігурою на прес-конференції був Віталій Ткачук, однак було повідомлено, що ні головою осередку, ні координатором “УКРОПУ” в Чернівецькій області він не є, і взагалі Чернівецьку область поки ніхто не координує.

fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ