Книжки із шкільної програми тепер можна закачати на планшет

0
2015
Загрузка...

В Україні з’явилася онлайн-бібліотека, з якої можна завантажити всі шкільні підручники з першого по одинадцятий класи. 

Надані для скачування матеріали відповідають програмі 2015 року. Для зручності вони розсортовані по класах навчання.

Така електронна бібліотека може допомогти не тільки заощадити гроші на покупки книжок для школярів, але й полегшити рюкзаки дітей – в один електронний пристрій, наприклад, планшет, помістяться всі необхідні підручники.

Шкільний рюкзак, в якому учень носить свої підручники, в середньому важить до 6 кілограмів. Це означає, що кожен навчальний день вашої дитини починається з великого фізичного навантаження на спину. Позбавте дитину від цього.

В сучасному світі комп’ютерних технологій, вже давно стало можливим замінити звичайний шкільний підручник на його електронний аналог, ще й умістити всю шкільну програму в один пристрій. Потрібно лише скачати підручник на планшет і взяти його з собою. На сайті mta.ua ви можете всі підручники скачати безкоштовно.

З електронними підручниками ви отримуєте ряд переваг для вас та вашої дитини: Універсальний підручник з всією шкільною програмою; Можливість зекономити на покупці підручників, які зараз коштують від 100 гривень і більше; Можливість зекономити час на пошуки потрібних підручників, адже їх з легкістю можна скачати на нашому сайті; А головне, -6 кілограмів на плечах вашої дитини, що збереже хребет вашої дитини від сколіозу.

Завантажити книги можна ТУТ. Всі матеріали доступні безкоштовно.

Fakty.cv.ua

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ