Спортсмен-декан хоче зробити економічний факультет «європейським» (відео)

3
1250
Руслан Білоскурський
Загрузка...

Наймолодший в Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича декан економічного факультету – 37-річний знаний тренер з карате, у минулому майстер спорту міжнародного класу з цього виду спорту Руслан Білоскурський прагне до «проєвропейських» змін на рідному факультеті.

 

Руслан Білоскурський, нагадаємо, успішно поєднує викладацьку і наукову роботу з тренерською діяльністю. Його вихованці мають в активі «особливі» успіхи: свого часу Євген Мотовилін першим серед українців став призером юніорського чемпіонату світу за правилами WKF (2007 р., Стамбул), а Олександр Дожук також першим серед співвітчизників став чемпіоном Європи серед юнаків за цією ж найпрестижнішою версією (2009 р., Париж).

Навесні 2015 р. Руслана обрали деканом економічного факультету. Тепер декан-спортсмен хоче, разом з молодим та амбітним колективом, перетворити факультет на «зразково європейський». А оскільки спортсмени і тренери такого рівня вміють і знають як досягати поставлених цілей, – значить так воно і буде;)

***

Новий декан економічного факультету – титулований спортсмен і тренер

Деканом економічного факультету Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича обрали доцента кафедри економіко-математичного моделювання ЧНУ Руслана Білоскурського.

Як повідомив molbuk.ua Руслан Білоскурський, до виконання обов’язків на посаді декана приступить після відповідного наказу ректора.

– Весь свій трудовий шлях пов’язую з економічним факультетом, – розповів Р. Білоскурський. – Спершу працював на факультеті лаборантом, потім завідуючим лабораторією, асистентом, доцентом кафедри та заступником декана.

Новий декан економічного факультету паралельно займається карате. Руслан Білоскурський – майстер спорту міжнародного класу, багаторазовий чемпіон України, призер чемпіонатів Європи та світу.

– Коли в людини закінчується робочий день, вона займається чимось для душі, – зауважив Р. Білоскурський. – Хтось вишиває хрестиком, хтось іде в кафе, дивиться серіали, а я йду в спортзал.

На посаді декана Руслан Білоскурський заохочуватиме практику викладання дисциплін для освітньо-кваліфікаційного рівня “магістр”англійською мовою і працюватиме над підвищенням практичної спрямованості курсів, що викладають на економічному факультеті.

– Наше завдання – надавати такі знання, які були би потрібними на ринку праці, – зауважив Р. Білоскурський. – Потрібно підвищувати практичну спрямованість курсів, що викладають на економічному факультеті. Також вважаю за необхідне максимально продовжувати практику міжнародного обміну студентів, а також інтенсивно долучатися до програм подвійного диплому.

Щодо виховної роботи, то декан зауважив, що в умовах війни необхідно підсилювати патріотичне виховання студентів, сприяти формуванню громадянського суспільства, також допомагати студентам, заочникам, зокрема, які мобілізовані до Збройних сил України та беруть участь в АТО.

molbuk.ua

***

 

Загрузка...

3 КОМЕНТАРІ

  1. Не зрозумів фрази “у минулому майстер спорту міжнародного класу”. Хіба це звання не є пожиттєвим? Ну, якщо, не досягаєш більш високого звання “Заслужений майстер спорту”…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ