Міністр Аваков «урівняв» екс-регіоналів і героїв Євромайдану

0
272
Загрузка...

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звернувся до влади і опозиції, до впливових чиновників і ув’язнених, до друзів і ворогів, і… до себе.

 

На своїй сторінці у соцмережі керівник МВС Аресен Аваков зазначив, що мірило справедливості має бути для всіх одне, незалежно від статусу:

Свободи не може бути без справедливості. Злочин не має виправдання за партійним або ідеологічним резоном.

Вбивця, грабіжник, хабарник і мародер – за фактом скоєного злочину, зібраних доказів повинен бути невідворотно покараний.

Будь-яке інше правило – занурює нас в хаос.

Депутат ти чи міністр БПП або Народного фронту, боєць Правого сектору або Азову; міліціонер, екс-беркутівець, прокурор, СБУшник або суддя; доброволець або похмурий «затіхорівшійся» ватник; екс-регіонал чи тричі герой Євромайдану і відомий журналіст – для всіх має бути одне мірило справедливості! Іншого нам не дано, якщо ми хочемо вибудувати вільну і щасливу європейську країну, де повага до права людини, принципам поваги життя – передусім.

Не ті суди, закони та правоохоронці ?! Так! Практично все треба міняти – і це важкий шлях реформ та подолання існуючих порядків, частиною яких, на жаль, кожен з нас є. І ми йдемо цим шляхом. Так, важче ніж очікували – так, з війною і смертями в додаток – але, іншого нам не дано!

Нам ТРЕБА це пройти!

Без істерик, не кидаючи у вир відчаю і емоцій від свавілля, труднощів, які звалилися на нас! Не піддаючись кликунам-маргіналам і істерикам-радикалам. Помиляючись і виправляючи помилки, змінюючи людей втомлених і зневірених – на сильних і відповідальних творців.

Так має бути і так буде! Тому, що – упевнений – кожен з Вас цього хоче.

***

Це я написав і для правих, і для лівих. Для влади і для опозиції. Для впливового чиновника і для ув’язненого. Для друзів і ворогів. І для себе, звичайно.

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ