Депутати вийшли на «Великодню толоку 2015», моделі з мером збираються

0
365
Загрузка...

У суботу, 28.03.15, на одному з виборчих округів Чернівців на «Великодній толоці» були помічені депутат і меценат спорту Валерій Чинуш та зірковий бігун і голова обласного відділення НОК України Іван Гешко.

 

Йдеться про округ №9 в мікрорайоні Ентузіастів-Івасюка-Воробкевича, де останнім часом (3 скликання) незмінно депутатом стає Валерій Чинуш. Традиційною є і «Великодня толока», в якій і депутат бере участь, і виборців запрошує. Партнера і мецената буковинського спорту підтримав і найтитулованіший буковинський спортсмен Іван Гешко.

Про це fakty.cv.ua повідомила помічник депутата Олеся Буряк.

У контексті «толоки» доречно буде також згадати, що ініціативу щодо участі в ній проявили і учасниці конкурсу «Міс Західна Україна», від імені яких з відповідною пропозицією до міського голови Олексія Каспрука звернулась Ліна Ільніцька – співорганізатор конкурсу і директор модельного агентства «Шоу-Тайм». Олексій Павлович ініціативу, звісно, підтримав. І запевнив, що повідомить, де і коли вийдуть на «толоку» моделі, зазначивши напівжартома, що сподівається на масову підтримку красунь чернівецькими чоловіками.

Відео: Облаштовуємо спортивні майданчики і отримуємо спортивний інвентар!

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ