Путін у Мінську заявив про припинення вогню з 15 лютого, Порошенко підтвердив заяву

0
516
Загрузка...

За результатами переговорів у Мінську, Контакна група підписала документ про комплекс заходів, направлених на імплементацію Мінських домовленосей. Припинення вогню за рішенням сторін має розпочатися 15 лютого. Війська та важке озброєння буде відведено від теперішньої лінії розмежування.

Про це заявив російський президент В. Путін, повідомляє “Громадське”.

Окрім того, учасники переговорів підготували спільну заяву про підтримку процесу імплементації Мінських домовленостей.

Стосовно оточення, в якому нібито перебувають українські військові, Путін заявив, що вони із президентом України Петром Порошенком домовилися про те, щоб доручити своїм військовим експертам визначити, що відбувається «в реальності».

Петро Порошенко підтвердив заяву Путіна про припинення вогню. Також він зазначив, що ні про яку автономію або федералізацію домовленостей нема, а українські прикордонники повинні відновити контроль на держкордоні до кінця 2015 року, – пише tsn.ua. Крім того, Президент наголосив, що контактна група домовилася про виведення всіх іноземних військ з території України.

fakty.cv.ua

Чи варто Порошенкові тиснути руку Путіну в той час, як Росія здійснює агресію щодо України? Навколо цього багато дискусій. Є етикет, а є емоції…

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ