Максимюк: Звинувачення Порошенка у «зраді» є безпідставними та бездоказовими

0
280
Василь Максимюк. Фото: molbuk.ua
Загрузка...

Під час сесії Чернівецької міської ради 28.02.2019 р. заговорили і про імпічмент президенту Петру Порошенку, за наслідками чергового корупційного скандалу, в якому замішані люди з оточення Гаранта.

Проте керівник фракції БПП «Солідарність» у міськраді – АТОвець Василь Максимюк вважає, що звинувачення на адресу Петра Порошенка безпідставні та бездоказові:

«Позиція фракції ВО «Свобода» на сьогоднішній сесії міської ради не стільки здивувала, скільки обурила мене. Петро Порошенко виглядає сьогодні більшим патріотом, ніж ті, хто вже багато років себе таким вважає. Замість того, щоб підкласти плече в цей час, коли всім українцям як ніколи треба єднатися, так звані патріоти піддалися на дешеві передвиборчі трюки із «імпічментом». Чергові звинувачення Президента у «зраді» є безпідставними та бездоказовими і є очевидно вкинуті.
Таким чином наші «свободівці» стали на бік Путіна і далі коментарі зайві. Це мінімум безвідповідально. Я з приводу такої позиції мовчати не збираюся, а чернівчани, певен, зроблять правильні висновки».

Під відповідним постом у Facebook народний депутат Іван Рибак (з фракції БПП) залишив посилання на цей матеріал від 8.10.2018 р.: «У США довели, що Тягнибок працював на Януковича і Москву».

Там же місцевий журналіст Олександр Коркоїл залишив такий коментар: «Здається, у ВР створена тск, яка має розслідувати оборудки в оборонній сфері. Але навіть Луценко визнав, що деякі деталі завозилися з Росії контрабандою. Що стосується зловживань і чи причетні до цього друзі Порошенка – хотілося б почути до 31 березня. Бо потім будуть звинувачення у політичних переслідування». Логічно… Чи будуть оперативно і об’єктивно розслідувані ці оборудки і наведені журналістами факти?..

Сесія міської ради 28.02.2019 р.:

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ