Чернівчанка запрошує на зимову мандрівку мальовничими Карпатами

0
390
Хребет Кострич. Фото: photographers.ua (Dfcz Lzxer)
Загрузка...

У суботу, 16.02.2019 р., охочі можуть приєднатися до цікавої мандрівки мальовничими зимовими Карпатами, точніше хребтом Кострич, на яку запрошує відома своєю активністю в напрямку пропаганди здорового способу життя Любов Бойко.

«Мандрівка зимовим хребтом Кострич. Одне з наймальовничіших місць в Карпатах, з якого відкривається неймовірний краєвид на красуню Говерлу і величний Петрос. Маршрут пролягає через безкрайні полонини, таємничий ліс і власне зачарований хребет. На хребті традиційно смачна кава.
Маршрут складає приблизно 15 км, темп буде обраний комфортний для всіх.
Виїзд у суботу о 05:30 від ТРЦ Депот, м. Чернівці, повернення орієнтовано о 22:00.

Вартість програми 700 грн.
У вартість входить:
– трансфер з Чернівців і назад
– супровід гіда по маршруту
– загальна аптечка.

Довідки за телефоном 0977450221. Попередня реєстрація обов’язкова», – написала Любов у Facebook.

Любов Бойко відзначається універсальністю, є лауреаткою конкурсу «Льодова Королева 2013» (Міс фігурне катання), відзначалась на змаганнях з велоспорту, пробігах, має досвід роботи інструктором з гірськолижного спорту, багато разів підкорювали гірські вершини, у т.ч. в непростих погодних умовах. Так що з нею підкорювати вершини Карпат безпечно і цікаво;)

***

Любов Бойко, Глорія та Павло Польові на Говерлі

Днями Любов Бойко допомогла юній, але вже доволі відомій 5-річній чернівчанці Глорії Польовій (донька власника «Льодового майданчика» Павла Польового та популярної ведучої і DJ Діани (Корсун)) підкорити засніжену Говерлу, що є непростим випробуванням навіть для дорослих. Це 1.02.2019 р. зробили Любов, Глорія та її знаний батько Павло Польовий.

fakty.cv.ua

***

Про здоровий спосіб життя і оздоровлення без грошей (відео)

***

Засніжену передноворічну Говерлу підкорила і 4-річна чернівчанка (фото, відео)

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ