Забави, статки і секрети футбольного керманича (відео)

0
536
Загрузка...

Новий скандальний матеріал про президента Федерації футболу України Андрія Павелка (який обійняв цей пост не без підтримки буковинців) є не менш цікавим, ніж, наприклад, скандальна історія з головним трофеєм Ліги чемпіонів в руках його прийомної доньки (що тоді набуло міжнародного розголосу).

Подивіться, як «загадково скромно» живе президент ФФУ і голова бюджетного комітету Верховної Ради України Андрій Павелко (відповідно до декларації) і яким розкішним та яскравим є його життя з боку красуні (екс-дружина футболіста), з якою він живе. Вона би хоч скромніше поводилась публічно, а то ж хизується «жируванням» у країні, в якій абсолютна більшість населення перебуває на межі виживання… І як, цікаво, ця красуня заробила на таке «жирування»?.. Питання риторичне… А в цей час інші «пашуть» і не можуть кінці з кінцями звести…

Ну, і Андрій Павелко – красень… Те, що завод для виробництва штучної трави в Україні побудували «під федерацією» – супер. А ось те, що цю траву виділяли регіонам за дуже сумнівною схемою – ганебно (на відміну від «помаранчевого» періоду, коли виділяли траву, а на місцях мали облаштувати за свої кошти основу, тепер федерація запропонувала місцевим громадам ніби «скидатися» 50х50 на траву і облаштування, за явно завищеними розцінками, але це окрема тема).

Дивіться матеріал про розкішне життя та секрети Андрія Павелка:

***

***

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ