Фото-факт: «Спіймали на гарячому» голову обласної ради?

0
1169
Загрузка...

Чернівецький сегмент інтернету «вибухнув черговою сенсацією» – у Фейсбуці активно обговорюють розміщене фото, на якому голова обласної ради Іван Мунтян сидить за кермом без ременя безпеки і з телефоном в руці…

Ще й ніби на пішохідному переході, хоча це не дуже видно на фото.

Як жартома зазначив керівник медіа-хабу «Шпальта» Олександр Білоус, це прямо «джек-пот»:) Для постів і обговорень в соцмережах:)

Відреагувавши на цей «джек-пот», ми спробували отримати коментар голови обласної ради доя fakty.cv.ua – як же так?.. Скористались теж соцмережею, не особливо розраховуючи на «нічну реакцію». Проте, як виявилось, Іван Миколайович, як кажуть, ще «бодрстував» і таки дав «нічний коментар». Сказав, шо це суботнє фото, коли він, в День міста, «застряг» хвилин на 7 на вул. Головній в районі Собору, де поліція зупинила рух, бо розвертали карету. Каже, ще хотів сфотографувати карету. Плюс звертає увагу на те, що навіть на цьому фото видно, що машини стоять, позаду теж видно бампер іншого авто, люди обходили з різних боків, бо транспорт стояв. Тож, запитує Іван Миколайович, у чому сенсаційність?

Напевно, справді те, що водій сидить у машині, яка стоїть, без ременя безпеки і з телефоном в руках, – справді не дуже тягне на сенсацію:)

«А поговорити»?:) А ось «поговорити», особливо для політичних опонентів – самий раз:) То й нехай, якщо це їм приносить задоволення:)

А Івану Миколайовичу радимо про всяк випадок встановити ремень безпеки і до крісла в робочому кабінеті, якщо воно на колесиках:) І в жодному разі не сидіти в такому кріслі з телефоном в руках;) Бо ж пильні «фото-очі» за ним стежать майже завжди і всюди:)

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ